23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limløsninger til pakkemaskiner i større logistikcentre og detailkæder

Hos Dana Lim tilbyder vi en række limløsninger, som er ideelle til dig, der har pakkemaskiner i større logistikcentre og detailkæder. Så arbejder du inden for e-handel og er på udkig efter en limløsning til dine pakkemaskiner? Så står vores specialister fra industriteamet klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Arbejder du inden for e-handel? Så hjælper vores specialister fra industriteamet dig gerne med at finde den helt rette limløsning til dine pakkemaskiner. 

Hos Dana Lim tilbyder vi nemlig en række limløsninger, som er ideelle til dig, der har pakkemaskiner i større logistikcentre og detailkæder. 

Det kan f.eks. være, at du er på udkig efter en lim, som er velegnet til oversøiske leverancer, eller at du specifikt ønsker en lim, som kører ved lavere temperaturer for at spare på energiomkostningerne. Uanset hvad din virksomheds krav og aktuelle behov er, indgår vi gerne i dialog med dig for at finde frem til den rigtige løsning. 

Fælles for vores udvalg af lime er, at de er blevet testet og godkendt af førende maskinleverandører. Og ved alle limløsninger medfølger der desuden et dokument med overblik over genanvendelsesprocesser, og at de er testet i overensstemmelse med gældende normer. 

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette limløsning? Du finder industriteamets kontaktinformationer her.

Dana Lim A/S.

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129

Kontaktperson

RG
Rass Gottschalck
Marketingchef
+4466 29104466 rg@danalim.dk

Send til en kollega

0.047