23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få dit gods sikkert fra A til B

Med speciallavet træemballage undgår du transportskader.

Udløber
4. juli 2026

Hvorfor risikere mange timers arbejde og en utilfreds kunde ved at sende godset af sted i emballage, der ikke kan klare knubs under transporten?

Som leverandør er din opgave ikke løst, før dit produkt når sikkert frem og kan pakkes uskadt ud. Og hvis det drejer sig om fx tunge maskiner eller specialudviklet udstyr, så kan det være sin sag at få pakket godset sikkert og forsvarligt ind.

Træemballage fra Koppenbjerg Emballage beskytter rigtig godt, fordi det kan modstå stød og tåler at blive lastet om flere gange. Samtidig beskytter træemballage godt imod fugt og temperaturudsving.

Vælg den rigtige trækasse

 Træemballagen fremstilles altid efter individuelle mål, så den passer præcis til godsets størrelse og vægt. Hvilken type trækasse, der egner sig bedst, afhænger af, om godset skal fragtes med skib, fly eller lastbil.

Der findes tre forskellige typer trækasser:

  • Lukket transportkasse
    Egner sig særligt godt til skrøbeligt, meget stort eller farligt gods. Kassen designes på baggrund af opmålinger, skitser eller tegninger. Det sikrer, at pladsen i trækassen udnyttes optimalt og giver den størst mulige beskyttelse.

  • Tremmekasse
    En perfekt løsning til transport af varer, som fx er pakket ind i folie eller plastik og skal beskyttes mod stød og slag udefra. Tremmekasser sparer vægt, fordi der ikke bruges så meget træ som i en lukket kasse.

  • Finérkasser
    Transportkasser i finér (OSB- eller krydsfinér) er særligt velegnede til luftfragt, fordi vægten er lavede end en lukket trækasse. Alligevel er finérkasser stærke og sikrer en næsten hermetisk lukket beskyttelse af godset.

Alle trækasser produceres med vanger eller klodser under bunden, så de er nemme at flytte rundt med en palleløfter eller truck. Og uanset kassetype er det muligt at få logo og virksomhedsnavn på kassen. Det sikrer, at dit brand er synligt og kan genkendes, når godset leveres hos kunden.

Træ godkendt til eksport og fra bæredygtig skovdrift 

Den globale samhandel stiller krav til varmebehandlet træemballage, så spredning af plantesygdomme og skadedyr forhindres. Derfor overholder al træemballage fra Koppenbjerg Emballage den internationale ISPM15-standard og er godkendt til eksport.

Samtidig kommer alt træ i produktionen fra FSC® eller PEFC- certificerede norske og svenske savværker. Træemballage er godt for dit CO2-aftryk og lever op til krav i emballagedirektivet.

**

Koppenbjerg Emballage er specialister i træemballage til sikker transport med skib, fly eller lastbil. Vi rådgiver om dimensionering, materialer og holdbarhed og kender alle risici og sikkerhedskrav undervejs. Al emballage er fremstillet af varmebehandlet træ fra FSC®- eller PEFC-certificerede svenske og norske savværker og er godkendt til eksport.

Koppenbjerg Emballage A/S
Stærmosevej 36
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37262404
P nummer: 1020934596

Kontaktperson

Peter Rosendahl
Indehaver
+45 31354300 pr@koppenbjerg.dk

Send til en kollega

0.047