23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom i gang som konsulent med SOLIDWORKS

Denne artikel beskriver vigtige overvejelser for konsulenter, der starter med SOLIDWORKS. Den dækker valg af CAD-programmer, tilbudte ydelser, arbejdsstruktur, omkostningsdækning for licenser, og strategier for at komme godt i gang.

Som konsulent, der arbejder med SOLIDWORKS, er der flere nøglepunkter at tage højde for, når du starter op. Hos Edge-Team vil vi gerne hjælpe dig med at sikre, at du er godt forberedt og at omkostningerne ikke kommer bag på dig.

Vi forklarer alt dette og mere på vores hjemmeside her >>

Valg af CAD-programmer

Beslut hvilke CAD-programmer du vil arbejde med. Selvom SOLIDWORKS er et populært valg, kan kundernes behov variere, og det kan være en fordel at kunne arbejde i flere programmer.

Tilbudte ydelser

Overvej hvilket ydelser du gerne vil tilbyde såsom:

  • Konstruktionstegning
  • Simulering
  • Fra 2D til 3D-konvertering – Mange virksomheder skifter fra 2D til 3D og har brug for hjælp til at konvertere deres tegninger.
  • Specialiserede markeder – Landbrug, medicinalindustrien, fødevaresektoren m.m.

Arbejdsstruktur

Overvej om du vil være primær tegner eller en del af et team. Nogle virksomheder har ikke egne tegnere, og her bliver du den eneste ansvarlige for tegningsarbejdet.

Fra tanke til handling

For at komme godt i gang bør du:

  • Overveje dine markeder og ydelser
  • Find dine første kunder – Brug dit netværk, fx tidligere arbejdsgivere
  • Kontakt os – Vi kan muligvis hjælpe dig med at finde kunder
  • Start projektet – Tag skridtet og begynd småt, lad din virksomhed vokse organisk

Hvem betaler for SOLIDWORKS?

De fleste konsulenter vælger at opretholde deres normale timepris og tilføje et ekstra tillæg for licensen. En tommelfingerregel er at gange licensprisen med en faktor, f.eks. 1.5, for at dække tiden brugt på licensbestilling og betaling.

Filgenerering og ekstra services

Tilbyd filgenerering som en ekstra service, typisk til en fast pris pr. projekt. Dette kan inkludere generering af DXF-, PDF- og STEP-filer. Værktøjer som CustomTools eller 3DExperience kan hjælpe med batchkonvertering og styklister.

Kontakt os for hjælp og vejledning til en god start

At starte som SOLIDWORKS-konsulent kræver grundig planlægning. Ved at overveje dine ydelser, marked og omkostninger, kan du skabe en succesfuld konsulentvirksomhed. 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047