23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan de seneste forbedringer af HxGN EAM Digital Work fremskynder de daglige opgaver

HxGN EAM's seneste mobile forbedringer giver teknikerne i marken en mere strømlinet og produktiv oplevelse.

Udløber
1. september 2024

For teknikere i marken tæller hvert sekund, når de udfører arbejde og administrerer aktiver på farten. Uanset om det drejer sig om at inspicere udstyr, behandle transaktioner eller få adgang til kritiske data, er effektivitet altafgørende. HxGN EAM's seneste mobilforbedringer giver teknikere i marken en mere strømlinet og produktiv oplevelse. Lad os dykke ned i disse forbedringer og undersøge, hvordan de forbedrer livet for teknikere i marken. 
 
1. Avanceret mobil: Desktop-kraft i din lomme 

Forestil dig dette: Muligheden for at udføre opgaver, der engang var forbeholdt stationære computere, er nu lige i din håndflade. HxGN EAM's Advanced Mobile-brugertype bygger bro over kløften mellem mobilfunktioner og skrivebordsfunktioner.  

2. Transaktionel effektivitet: Kraften i stregkodescanning 

Transaktionsbehandling introducerer nu Issue Transaction Screen. Denne forbedring er designet til både Field Work- og Advanced Mobile-brugere i Digital Work-applikationen og maksimerer mulighederne for stregkodescanning.  

3. Forbedret navigation og indsigt: Forbedrede tjeklistefiltre og opslag med flere valgmuligheder 

Det har aldrig været nemmere at navigere gennem opgaver. HxGN EAM's forbedrede navigation og indsigt tager brugeroplevelsen til et nyt niveau. Takket være de forbedrede tjeklistefiltre, der blev introduceret i martsudgaven af version 12.0.0.2, kan teknikere hurtigt få øje på emner, der kræver opmærksomhed eller opfølgning.  Valg af flere værdier eller alle poster baseret på specifikke behov sparer tid og sikrer, at opgaverne udføres præcist. 

4. Sømløs integration: Introduktion af muligheder for dybe links 

Den seneste version af HxGN EAM introducerer deep linking-funktioner, der giver teknikerne en problemfri overgang mellem Digital Work og EAM Mobile-applikationerne. Denne integration handler ikke kun om bekvemmelighed - det handler om at forbedre brugernes fleksibilitet og sikre en flydende arbejdsgang. Teknikerne kan nu navigere ubesværet mellem applikationerne, så de uafbrudt kan fokusere på opgaven. 

5. Underskrift af leveringsbevis: Dokumentation gjort let 

Udfyldelse af arbejdsordrer er en afgørende del af en teknikers verden. Den nye funktion Proof of Delivery Sign-Off i version 12.0.1 gør det nemmere at dokumentere og bekræfte, at arbejdet er udført. Teknikere kan nu levere vigtig dokumentation til sporing og ansvarlighed, alt sammen med et tryk på en finger. Denne funktion strømliner kommunikationen, reducerer fejl og sikrer, at alle er på samme side. 

Livet som tekniker i marken er fyldt med udfordringer, men HxGN EAM's seneste mobilforbedringer ændrer spillet. Fra at bringe endnu mere desktop-funktionalitet til mobile enheder til at øge transaktionseffektiviteten og give forbedret navigation og indsigt, handler disse opdateringer om at gøre en teknikers liv mere smidigt, mere effektivt og i sidste ende mere produktivt.

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047