23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra innovation til kvalitetssikre løsninger – oplev vores specialdesignede kogekar

Vi står ofte over for spændende udfordringer, der kræver skræddersyede løsninger

En af vores seneste opgaver var at designe og producere et specialfremstillet kogekar beregnet til at bevare knoglerne fra afdøde væddeløbsheste til udstillingsbrug.

Kogekarret er udformet til at rumme op til 5.000 liter vand og er konstrueret af syrefast stål for at undgå rustdannelse under opvarmning, hvor kemikalier indgår. Vandet opvarmes gradvist til ca. 40-50 grader over en længere periode for at sikre optimal bevarelse af knoglerne. Med 10 varmelegemer, der hver yder ca. 1.700 watt, sikrer vi en jævn opvarmning. Karret er desuden isoleret med 40 mm Rockwool for at bevare den ønskede temperatur over den nødvendige tidsperiode.

Et tætsluttende låg er afgørende for at sikre karrets funktion. Låget, der vejer 200 kg, er designet med en tætningspakning og understøttet af 3 kraftige aktuatorer fra LINAK der hver kan løfte op til 1,5 tons for en gnidningsfri åbning og lukning. Luftindgangen er omhyggeligt udformet for at sikre den rette luftcirkulation, mens dampene ledes ud gennem en effektiv udsugning.

Vi forstår, at udviklingsprojekter kræver ekspertise og samarbejde for at opnå de bedste resultater. Vores mål er at skabe meningsfulde partnerskaber baseret på åbenhed, tillid og høj faglig ekspertise.

Her møder du vores dygtige konstruktør Houshmand og smed Kasper.

Lad os hjælpe med at omsætte dine visioner til virkelighed. Kontakt os på +45 63 15 09 09, så vi kan diskutere, hvordan vi kan bidrage til dit næste projekt. 

Lars Broe Rustfri stål A/S
Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21719838
P nummer: 1005148211

Kontaktperson

Peter Kaare Rasmussen
Salgschef
+45 2810 4215 pr@larsbroe.dk

Send til en kollega

0.048