23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ventilation til verdens største Power to X anlæg

205.000 m3/h er den samlede kapacitet på de i alt 11 anlæg Technor har leveret til Solar Park Kassø, som er et ambitiøst projekt af European Energy, for at rykke stort på den grønne omstilling og grøn energi.

European Energy har bygget verdens største Power-to-x anlæg hos Solar Park Kassø, og selvfølgelig har Technor været med i dette banebrydende byggeri, og hele 11 anlæg er sat op for at kunne varetage opgaven med udsugning i produktionen af E-Methanol. 

Den grønne omstilling er på alles læber, og hos European Energy har de taget stort skridt fremad, og vi er beærede over at blive valgt som leverandør af ind- og udsugningsanlæg til verdens største Power-to-x anlæg. 


Opgaven med helt nye anlæg har været længe undervejs og det har været en lang men spændende projekterings proces, hvor der har været mange ideer og forslag oppe at vende. 
Udfordringen har været store varierende luftmængder, og flere forskellige bygninger med hver deres behov for ATEX udsugning der forhindrer ophobning af forskellige eksplosive gasser, så anlægget blev så sikkert som muligt, både for produktionen, og især for medarbejderne. 


Vi er rigtig stolte af vores serviceteknikere, montører og projektledere der har med på dette projekt, og har gjort det muligt at vise hvad vi hos Technor er så gode til. Nemlig at lave skræddersyede løsninger hver eneste gang gennem god kommunikation, ekspertviden og mange års erfaring.  

Stort tillykke til European Energy og Solar Park Kassø med det vellykkede projekt!

Du kan læse mere teknisk information om projektet via vores case story lige HER

 

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.062