23948sdkhjf
Del siden
Annonce

V2.0 mini fra Aircold

V2.0 mini fra Aircold er en elegant og lydsvag køleløsning

Aircold’s V2.0 mini er et lydsvagt, elegant klimaanlæg uden udedel. Anlægget er en to-i-en løsning og kan derfor både nedkøle og opvarme et lokale og er således anvendeligt hele året rundt. Det har en effektiv inverterstyring samt trinløs kapacitetsstyring og kan derfor tilpasse sig lokalets nøjagtige køle- og varmebehov. Anlægget har derudover indbygget WiFi-styring, og du kan derfor indstille enheden og overvåge rumtemperaturen direkte fra din smartphone.
 
V2.0 mini-anlægget fra Aircold er en klimaansvarlig løsning baseret på det 100 % naturlige kølemiddel, propan R290. Det har derfor en væsentligt lavere miljøpåvirkning end klimaanlæg baseret på traditionelle kølemidler og er frit for både PFAS-stoffer samt CO2 belastende drivhusgasser.
 
V2.0 mini klimaanlæg er et kompakt anlæg af højeste kvalitet og flot, diskret design, der passer perfekt ind i den nordiske stil. 
Grundet anlæggets lave lydniveau er det en ideel løsning til både soveværelset, kontoret eller sommerhuset. V2.0 mini er desuden enkelt at montere og installere, hvorfor det kan gøres uden en køletekniker. 
 
Vil du vide mere? Kontakt os på aircold@aircold.dk eller klik ind på www.aircold.dk og læs mere om vores mange køle- og varmeløsninger. 
 

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.044