23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Doseringsgigant søger samarbejdspartnere

Doseringsgiganten ViscoTec er kendt for deres innovative og pålidelige doserings- og dispenseringsteknologi, som bl.a. har vist sig at være særdeles værdifuld for fødevareproducenter over hele verden. Netop nu oplever ViscoTec stor efterspørgsel fra fødevareindustrien men da ViscoTec udelukkende er komponentleverandør og ikke er totalleverandør af automatiserede løsninger, søger de kompetente maskinbyggere til såvel at kunne henvise til som at samarbejde med.

Samarbejdet mellem ViscoTec og maskinbyggere vil være en hjælp til at imødekomme fødevareindustriens specifikke behov og krav. 

ViscoTec opfordrer derfor interesserede maskinbyggere til at kontakte virksomheden for at undersøge mulighederne for samarbejde på automatiseringsprojekter i fødevareindustrien. 

Sammen kan vi skabe innovative og effektive løsninger, der vil gøre en forskel i den globale fødevareindustri” siger ViscoTec Nordics adm. direktør Henning Pedersen. 

Med et stærkt fokus på kvalitet, pålidelighed og bæredygtighed er ViscoTec en ideel samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker at optimere deres produktionsprocesser” fortsætter han.

Udover fødevareindustrien er ViscoTec også markedsledende leverandør af doseringsudstyr til flg. industrier: bil, elektronik, kosmetik, pharma og medicotec. 

Er du interesseret i et samarbejde? Kontakt ViscoTec Nordic på info@viscotec-nordic.com eller ring  på +45 4582 8090.

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

OBS: Scanmaster ApS blev ved årsskiftet opkøbt af den tyske koncern ViscoTec, og skiftede i den forbindelse navn til ViscoTec Nordic. 

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063