23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luftfragt? Sådan undgår du skader på godset

Speciallavet træemballage beskytter godset bedst muligt. Kasser i krydsfinér er særligt velegnede til flytransport, fordi de er stærke, men samtidig har en lav vægt.

Udløber
21. juni 2026

Transport af varer eller udstyr med fly stiller store krav til emballagen. Forsendelsen udsættes for temperaturudsving og hårdhændet håndtering undervejs, og g måske er transporttiden også lang. 

Det kan koste både erstatning og et godt kundeforhold, hvis dit gods har taget skade, når det ankommer på destinationen. Derfor skal transportemballagen være stærk, og hos Koppenbjerg Emballage anbefaler vi altid finérkasser til netop luftfragt. 

Speciallavet finérkasse til flytransport

Kasser i finér, dvs. OSB- eller krydsfinérplader, er særligt velegnede til luftfragt, fordi de har en lavere vægt end traditionelle trækasser – og vægt har som bekendt stor betydning for prisen på luftfragt.

Krydsfinérkasser giver en næsten hermetisk lukket beskyttelse af godset under flytransporten, og selvom finér er forholdsvist let, så sikrer den rette konstruktion, at kassen kan holde til stød og slag undervejs. Især hjørnerne er udsatte, og her kan det ikke betale sig at gå på kompromis. 

Varmebehandlet træ godkendt til eksport

Når du får lavet transportkasser i specifikke mål til eksport med fly, har du mulighed for at udnytte pladsen optimalt. Kassen kan indrettes med rum og eventuel også med særlig beskyttelse i form af fx skumfolie. Transportkassen bygges selvfølgelig altid, så den kan løftes med en truck. 

Uanset dimension og valg af finér, så er træemballage fra Koppenbjerg Emballage altid fremstillet af træ fra FSC®- og PEFC-certificerede svenske og norske savværker. Samtidig er alt træet varmebehandlet og overholder ISPM15-standarden (IPPC). Dvs. at træemballagen er godkendt til eksport.

***

Koppenbjerg Emballage er specialister i træemballage til sikker transport med skib, fly eller lastbil. Vi rådgiver om dimensionering, materialer og holdbarhed og kender alle risici og sikkerhedskrav undervejs. Al emballage er fremstillet af træ fra FSC®- og PEFC-certificerede svenske og norske savværker og er godkendt til eksport.

Koppenbjerg Emballage A/S
Stærmosevej 36
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37262404
P nummer: 1020934596

Kontaktperson

Peter Rosendahl
Indehaver
+45 31354300 pr@koppenbjerg.dk

Send til en kollega

0.047