23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor SOLIDWORKS i stedet for andre gratis og billige CAD-programmer?

En af de centrale forskelle er prisen. Ja, der findes både dyrere og billigere CAD-løsninger, men det handler ikke kun om prisen. Læs med her og bliv klogere på forskellen mellem SOLIDWORKS og andre CAD-programmer.

For en dybere forståelse af, hvorfor SOLIDWORKS er det bedste valg for professionelle, kan du se vores webinar på siden her.

Er du i fasen, hvor du overvejer at investere i SOLIDWORKS? Så læs med på siden her og se, hvad du bør have af overvejelser, før du investerer i SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS pakkerne tilbyder en bred vifte af funktioner uden behov for ekstra tilkøb. Dette inkluderer blandt andet:

  • PDM/PLM: Effektiv filhåndtering, batchkonvertering, datasikkerhed, og meget mere.
  • Weldment, Rendering, Routing: Avancerede værktøjer, der øger produktiviteten.
  • Licensmuligheder: Fleksible løsninger som leje eller eje, standalone eller netværkslicenser.
  • Support: Omfattende undervisning og support, der sikrer, at du får mest muligt ud af din investering.

SOLIDWORKS’ styrker

SOLIDWORKS er alment kendt og udbredt i industrien. SOLIDWORKS bruges også bredt i uddannelsessektoren til at træne industriteknikere, tekniske tegnere og ingeniører.

Licensmuligheder

SOLIDWORKS tilbyder fleksible licensmuligheder, der passer til forskellige behov – fra at eje eller leje til specifikke brugerscenarier gennem 3DExperience platformen.

Stærk support

Gratis eller billigere løsninger tilbyder ofte begrænset support, hvilket kan føre til dyre nedetider og produktionsstop. Hos Edge-Team stiller vi et teknisk team til rådighed bestående af erfarne fagfolk fra branchen, der har arbejdet med SOLIDWORKS i mange år. Dette betyder, at vores team hurtigt og nemt kan sætte sig ind i dine problemer og finde effektive løsninger.

Samarbejde og integration

SOLIDWORKS er designet til at integrere problemfrit med ERP-systemer, hvilket sikrer en gnidningsløs arbejdsgang fra design til produktion. Samarbejde med kunder, underleverandører og konsulenter bliver også lettere, da mange i branchen allerede bruger SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS er mere end bare CAD

SOLIDWORKS tilbyder meget mere end bare CAD. Det inkluderer kraftfulde værktøjer til datamanagement, projektstyring, simulering, og meget mere – alt sammen designet til at arbejde i skyen eller lokalt, afhængig af dine behov.

Typiske glemte omkostninger

Når man overvejer omkostningerne ved CAD-software, er det vigtigt at tage højde for de skjulte omkostninger ved at lære nye brugerflader, manglende support og integrationer, samt potentielle produktionsfejl. Med SOLIDWORKS får du en kendt brugerflade, omfattende support, og muligheden for at minimere fejl og spild.

Ønsker du at høre mere om vores løsninger?

Vi håber, at denne artikel har givet dig et klart billede af fordelene ved at vælge SOLIDWORKS. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Ellers kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang med SOLIDWORKS her: Kom rigtig i gang med SOLIDWORKS, hvad bør du overveje før du investerer i SOLIDWORKS.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046