23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund investerer i kunderne

Den danske gummiproducent er ikke bange for at investere tid i kunders projekter.

Fra tid til anden giver det mening at investere tid i en kundes projekt, selvom ordren endnu ikke er afgivet. Som for eksempel da en kunde havde helt specifikke krav til sammensætningen af en gummibuffer.

Det færdige emne skulle have indstøbt både teflon og stålskiver, og den slags er langt fra en standardvare. Hos Gravlund Industrigummi er specielle krav oftest lig med en spændende udfordring, og derfor tøvede den danske gummiproducent ikke med at lægge timer i udviklingsarbejdet.

Resultatet af grundigt udviklingsarbejde, flere test og forsøg endte da også med et godkendt projekt og en opstartsordre på 500 færdige gummiemner. Dertil kommer værdifulde erfaringer og viden til brug i kommende projekter.

Har du brug for erfarne kræfter til at løfte dit projekt? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047