23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alcumatic A/S styrker skandinavisk supply chain for øget leveringssikkerhed

Nyt fokus på regionalisering fremfor globalisering og lokale leverandører skal sikre kontrol og stabilitet i leverancer

De seneste år er der blevet stillet nye, kritiske krav til ledelse, produktion og supply chain management. Virksomheder har været nødsaget til at tilpasse sig, hvor stabilitet og sikkerhed i leverancer vægtes højere end nogensinde før. Alcumatic A/S har mærket denne forandring tydeligt, og kunderne efterspørger nu en mere robust og transparent supply chain. Hvor pris og globalisering tidligere var i fokus, ses nu en tendens mod regionalisering og sikkerhed.

Lokale leverandører bidrager til bæredygtighedsstrategien

For at imødekomme kundernes behov og sikre leverancer, har Alcumatic valgt at prioritere leverandører, der er placeret i eller omkring det skandinaviske marked. Dette er der flere årsager til. Blandt andet da hovedbestanddelen af Alcumatics produkter er trykstøbt aluminium, som indkøbes fra nordiske leverandører, samt at denne aluminium hovedsageligt er recycled og fremstillet med lavt CO2 aftryk, hvilket understøtter Alcumatics bæredygtighedsstrategi.

Desuden anvender Alcumatic plastik- og gummikomponenter fra danske leverandører til sine undermontager, samt våd- og pulverlakker fra andre nordiske leverandører. Denne strategi har gjort, at Alcumatic har undgået de forsyningskriser, som mange andre virksomheder har oplevet.

Stigning i efterspørgsel og kunder

Alcumatic har oplevet en markant tilgang af kunder, der ønsker en mere transparent og samlet totalleverance. Kunderne værdsætter håndtering  af hele processen fra trykstøbning til færdigmonterede emner, som sendes direkte til deres logistiksystem. Dette har styrket Alcumatics position på markedet og skabt øget efterspørgsel på deres ydelser.

Hvis din virksomhed søger en mere gennemsigtig og samlet totalleverance eller ønsker at høre mere om, hvordan Alcumatic kan hjælpe jer, så tøv ikke med at tage kontakt. Alcumatics’s dygtige medarbejdere står klar til at rådgive og assistere. De er dedikerede til at sikre jeres leverancer og styrke jeres supply chain med sit skandinaviske fokus og stærke samarbejde med lokale leverandører.

Besøg Alcumatics hjemmeside eller kontakt deres kundeservice. Alcumatic A/S er klar til at hjælpe jer med at navigere i en udfordrende tid med pålidelige og bæredygtige løsninger.

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Johannes Jakobsen
Direktør
+45 21374415 jhj@alcumatic.dk

Send til en kollega

0.049