23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering og forebyggelse hos Niebuhr Gears!

Siden starten af 2023 har Niebuhr Gears A/S i Ikast valgt at indgå servicekontrakter på de fleste af deres CNC-maskiner i drejeafdelingen, og resultaterne taler for sig selv!

Mikael Fosgerau Pedersen, maintenance manager, fremhæver, at servicekontrakterne har løst problemet med akutte maskinnedbrud, som tidligere skabte frustrationer og påvirkede produktionen negativt. Nu oplever de væsentligt færre nedbrud, bedre overblik og større fleksibilitet, hvilket har forbedret stemningen blandt operatørerne markant. 

David Reuther-Nielsen, teamleder hos Niebuhr, mærker en stor forbedring. Maskinstop kan nu planlægges, og disse perioder udnyttes til bl.a. undervisning af operatører. 

Selvom første service på de ældre maskiner medførte en stor regning, var det forventet, og der er nu sikret mere oppetid og en bedre økonomi. Samarbejdet med Flextek har været fantastisk, med god kommunikation, stor fleksibilitet og fokus på de rigtige løsninger.

Michael siger ’vi er meget glade for samarbejdet, som har skabt tryghed og ro i produktionen’. Indgåelsen af servicekontrakter har virkelig betalt sig! 

Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17951831
P nummer: 1001396533

Send til en kollega

0.047