23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cyclomix® EVO nyt og revolutionerende 2-K malesystem

Cyclomix® EVO, Et patenteret doseringssystem, med brugervenlig kontroller, der let at forstå og betjene. Optimeret affalds styring og de mange tilslutningsmuligheder gør Cyclomix® Evo til den modulære doseringsenhed, der vil opfylde dine forventninger.

  • Perfekt dosering og blanding     
  • Optimeret affaldshåndtering
  • Brugervenlig "Easy To Use"

Cyclomix EVOs brugervenlighed er et resultat af dens intuitive kontrolpanel, forprogrammerede indstillinger, alsidighed, nem vedligeholdelse og sikkerhedsfunktioner. Disse designelementer kombineres for at skabe en brugervenlig oplevelse, hvilket giver operatører mulighed for effektivt at betjene udstyret med minimal træning eller indsats.

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din overflade.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 vi står klar med den nødvendige Know-How, det rigtige udstyr og de innovative idéer til at guide dig sikkert igennem forløbet fra start til finish.

 

                                                Du mærker forskellen - også efter handlen

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.071