23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordfab lancerer Revit-modeller og annoncerer strategisk partnerskab med BIMobject

Nordfab, en førende producent af modulære sammenklipsede kanaler, er glad for at kunne annoncere et strategisk partnerskab med BIMobject.

BIMobject er en global markedsplads for BIM-indhold, der forbinder producenter med arkitekter, ingeniører og indretningsarkitekter, der søger designinspiration og produktinformation. Med mere end 4 millioner registrerede brugere, en download hvert sekund og 100 af verdens 100 største arkitektfirmaer til stede, muliggør BIMobject smidigere samarbejde og smartere, hurtigere og grønnere bygningsdesign.

Dette samarbejde har til formål at forbedre integrationen og tilgængeligheden af Nordfabs rørkomponenter og tilbyde berigede løsninger til arkitekter, ingeniører og byggefagfolk over hele verden, da vores rørsystemer nu er Revit-klare og tilgængelige for download på BIMobject.

Da byggebranchen i stigende grad anvender digitale teknologier, er partnerskabet mellem Nordfab og BIMobject et vigtigt skridt i retning af at fremme innovation og effektivitet. Ved at udnytte BIMobjects omfattende platform vil Nordfab integrere sine banebrydende produkter og løsninger i BIMobjects omfattende digitale bibliotek, hvilket giver brugerne problemfri adgang til BIM-indhold af høj kvalitet.

"Vi er glade for at samarbejde med BIMobject og integrere vores produkter i deres førende digitale platform,« siger Peter Åberg, CEO for Nordfab Europe. »Dette samarbejde er i tråd med vores vision om at fremme byggebranchen gennem innovativ teknologi og give vores kunder de bedste værktøjer til at nå deres projektmål."

Klik her for mere information om partnerskabet og for at downloade tilgængelige Revit-modeller.

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17011405
P nummer: 1001204106

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063