23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ahlsell AB innoverer med højteknologisk pakkeanlæg for optimal ergonomi

Ahlsell AB, en ledende distributør i Norden inden for installationsprodukter, værktøjer og forsyninger, har taget et afgørende skridt for at forbedre arbejdsbetingelserne på deres facilitet i Billund ved indførelsen af ergonomisk optimerede plukkestationer, udviklet af Sealing System A/S. Disse stationer er nøje designet til at tillade medarbejderne at justere højden individuelt, for at sikre en ergonomisk korrekt arbejdsstilling og øge den personlige komfort mærkbart. Udstyret med indbyggede vægte og højdejusterbare platforme, er stationerne centrale i det nyinstallerede pakkeanlæg, der effektiviserer håndteringen af kundeordrer gennem en strømlinet proces.

Ahlsell AB og Sealing System A/S, skaber ergonomiske plukkestationer for øget komfort og effektivitet

I Billund har Ahlsell AB – den førende nordiske distributør af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger, taget et stort skridt fremad for at optimere ergonomien på arbejdspladsen med deres nyinstallerede pakkeanlæg. Dette initiativ sigter mod at forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne ved at implementere ergonomisk korrekte plukkestationer til håndtering af kundeordrer i papkasser og kuverter.

En fremvisning af fremtidens pakkeløsninger 
Gennem casevideoen får du en unik mulighed for at dykke ned i pakkeprocessen og den unikke ergonomiske løsning som Sealing System A/S har leveret.

Tilpasset løsning udruster Ahlsell med ergonomiske fordele
De nye ergonomiske arbejdsstationer tillader hver medarbejder individuelt at justere stationens højde, hvilket sikrer en betydelig forbedring af arbejdsstillingen og personens komfort. Hver plukkestation er designet med et pakkebord, der inkluderer en indbygget vægt og en højdejusterbar platform.

Efter plukningen bliver færdigpakkerede kasser og kuverter samlet og transporteret videre via en effektiv transportlinje bestående af modulbaner og en spiralveyor, hvilket sikrer en problemfri overførsel til forsendelsesområdet.

Denne løsning understreger også vigtigheden af ergonomi på arbejdspladsen ved at muliggøre justerbare arbejdsstationer. Denne tilgang formindsker betydeligt risikoen for fysisk overbelastning og fremmer en sundere arbejdsdag.

Sealing System A/S
Hedemarken 1
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21293288
P nummer: 1004829344

Kontaktperson

KØJ
Kjeld Østergaard Jensen
Salgsdirektør
+45 76 50 21 22 koj@sealing-system.dk

Send til en kollega

0.047