23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Hvorfor vælge SOLIDWORKS fremfor gratis eller billigere CAD-programmer?

Deltag i vores gratis webinar den 11. juni 2024 kl. 10.15, hvor vi sammenligner SOLIDWORKS med andre CAD-programmer, diskuterer styrkerne ved SOLIDWORKS, og afslører skjulte omkostninger ved billigere alternativer. Få indsigt og stil spørgsmål direkte til vores ekspert, Nils.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge SOLIDWORKS fremfor gratis eller billigere CAD-programmer? Deltag i vores webinar hos Edge-Team i næste uge, hvor vi vil dykke ned i fordelene ved at vælge SOLIDWORKS, og hvordan det kan gøre en forskel for dine projekter.

>> Tilmeld dig webinaret her <<

Indhold af webinaret

I løbet af webinaret vil vi dække følgende emner:

  • Hvor er forskellen mellem SOLIDWORKS og andre gratis eller billigere CAD-programmer? Vi sammenligner SOLIDWORKS med andre CAD-programmer på markedet og fremhæver de væsentlige forskelle.

  • Hvad er SOLIDWORKS’ styrker? Vi diskuterer de unikke styrker ved SOLIDWORKS, som gør det til et foretrukket valg for mange ingeniører og designere.

  • Alt samlet fra én og kun én udvikler? Vi ser på fordelene ved at have en samlet løsning fra én udvikler, hvilket kan simplificere din arbejdsproces.

  • Andre programmer siger, de er cloud-løsninger
    • Vi undersøger, hvad det betyder at være en cloud-løsning, og hvordan SOLIDWORKS’ cloud-funktioner sammenlignes med andre programmer.

  • Typiske glemte omkostninger
    • Vi fortæller om de skjulte omkostninger ved at vælge gratis eller billigere CAD-programmer, som du måske ikke har taget i betragtning.

Nils som afholder webinaret vil være til stede for at besvare dine spørgsmål og give dig indsigt i, hvorfor SOLIDWORKS kan være det bedste valg for dig.

Om SOLIDWORKS

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram. Så kan du både konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt samtidig med, at du reducerer tid og omkostninger. Det er én af de mest populære 3D CAD-pakker på markedet.

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere dine hverdagsrutiner, er SOLIDWORKS den rette løsning.

De forskellige løsninger i SOLIDWORKS-porteføljen omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen. Oplev problemfrie, integrerede arbejdsgange med design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Hvornår afholdes webinaret? 

Område: SOLIDWORKS

Pris: Det er gratis at deltage – tilmeld dig her.

Dato: Tirsdag d. 11/06-2024 Kl. 10.15 – 10.45

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Nils Skott Andersen
Area Sales Manager
+45 31 31 16 38 nsa@edge-team.com

Send til en kollega

0.063