23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sammen cykler vi for livet

Teknos støtter Team Rynkeby som guldsponsor og gør en forskel for lokalsamfundet.

I sidste uge havde vi hos Teknos den store fornøjelse af at byde velkommen til Team Rynkeby, som vi stolt støtter som guldsponsor. De kom forbi for at starte og slutte en af deres træningsture. Men det var ikke bare en træningstur. Det var en dag, hvor fællesskabet virkelig kom til udtryk. En af vores seje kolleger, Thomas Christensen fra produktionen, er en del af Team Rynkeby og skal cykle hele vejen til Paris. Men det stopper ikke der.

Fire af vores kolleger, som normalt ikke er en del af Team Rynkeby, cyklede også med og tilbagelagde imponerende 62 kilometer:

  • Thomas Skoven fra Finans
  • Gunnar Kjærgaard fra Rootech (centeret, hvor vi tester maling)
  • Lars Petersen fra Maintenance
  • Palle Gustafsson fra R&D

De satte sig alle på cyklerne og viste, hvad fællesskab handler om. Det kræver noget særligt at træde i pedalerne for en god sag, og de fortjener et stort klap på skulderen! 

Alene kan vi så lidt, sammen kan vi så meget

Hos Teknos gør vi mere end bare at donere penge. Det er vores medarbejdere, der gør forskellen. De deltager aktivt, engagerer sig og viser, at vi sammen kan udrette noget stort. Vi kan som virksomhed sætte rammerne, men det er vores kolleger, der fylder dem med liv og handling. 

- Jeg er super glad for, at Teknos har valgt at sponsere holdet. Det gør, at vi kan samle endnu flere penge til børn med kritiske sygdomme, siger Thomas Christensen, Production Worker. 

Som en familieejet virksomhed er vores mål at skabe en bæredygtig fremtid for de næste generationer. Vores støtte til Team Rynkeby er en del af vores arbejde med bæredygtighed. Vi ønsker at bygge en virksomhed, som kommende generationer vil være stolte af at lede og være en del af. Men stoltheden kan allerede mærkes nu. 

-  Det gør mig glad og stolt. Team Rynkeby har nogle værdier, der går hånd i hånd med vores værdier, siger Palle Gustafsson, R&D Team Specialist.  

Læs her, hvordan vi arbejder med bæredygtighed, og hvilke målsætninger vi har sat os.

Om Teknos:

Teknos er en global virksomhed, som producerer maling og overfladebehandlingsprodukter. I Danmark leverer vi mest til industrier, mens vi i andre markeder også leverer til professionelle malere, distributører og forbrugere. Men vi er meget mere end bare en producent. Vi er din partner. Vores løsninger understøtter dine bæredygtighedsmål, optimerer produktionsprocesser og styrker din konkurrenceevne på et krævende marked.

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

TL
Thomas Lorenzen
Commercial Director
+45 40867569 thomas.lorenzen@teknos.com

Send til en kollega

0.047