23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OSG Scandinavia A/S indgår aftale med POLUND A/S

OSG Scandinavia A/S indgår aftale med POLUND A/S om repræsentation af PRO-CLAMP Systems i Sverige og Danmark. I tråd med vores mission statement "Contribution to better manufacturing" er vi glade for at kunne annoncere vores nye samarbejdsaftale med POLUND A/S. Denne aftale indebærer, at OSG Scandinavia nu skal repræsentere POLUND’s PRO-CLAMP Systems i både Sverige og Danmark.

Udløber
30. juli 2024

Dette samarbejde markerer et vigtigt skridt for OSG Scandinavia, da det betyder, at vi nu også kan tilbyde opspændingsløsninger, der forbedrer effektivitet, stabilitet og generel lønsomhed hos vores kunder. PRO-CLAMP Systems er anerkendt for sin høje kvalitet af mange virksomheder i både Danmark og Tyskland, og vi er stolte af at kunne tilføje dette produkt til vores portefølje. Dette passer perfekt til OSG Scandinavia A/S som en leverandør af førsteklasses produkter og løsninger på markedet.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved PRO-CLAMP Systemet er dets konvertibilitet med andre systemer, som allerede anvendes af mange produktionsvirksomheder. Dette gør det nemt og omkostningseffektivt for vores kunder at integrere PRO-CLAMP i deres eksisterende opspændingsløsninger.

Vi ser frem til at kunne tilbyde denne innovative løsning til vores kunder i Sverige og Danmark og fortsætte med at bidrage til bedre fremstillingsprocesser.

For yderligere information, kontakt venligst:

OSG Scandinavia

46756555

osg@osg-scandinavia.com

OSG Scandinavia a/s
Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81903514
P nummer: 1002632068

Kontaktperson

Peter Cramer Jensen
Marketing
+45 46740951 PEC@osg-scandinavia.com

Send til en kollega

0.031