23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab et bedre indendørs arbejdsmiljø med BL Støjisolering

BL Støjisolering A/S er engageret i at forbedre indendørs arbejdsmiljøer ved hjælp af støjdæmpningsløsninger. Vores succes hos Novozymes demonstrerer vores evne til at levere effektive løsninger selv under udfordrende forhold.

Case: Novozymes' ultrafiltreringsanlæg
Ved Novozymes stod vi over for udfordringen med at reducere støjniveauet fra 101 dB(A) til under 85 dB(A) i et trangt rum. Der blev installeret rustfri indkapslinger og lavfrekvent dæmpende rørisolering, hvilket resulterede i en imponerende støjreduktion på 19-20 dB(A), så støjniveauet nu ligger på 81-82 dB(A). Denne løsning har forbedret arbejdsmiljøet markant, hvilket har resulteret i mindre stress og øget medarbejdertilfredshed.

Effektiv støjdæmpning indendørs
BL Støjisolering tilbyder en bred vifte af indendørs støjdæmpningsløsninger, der skaber et roligere og mere produktivt arbejdsmiljø. Vores løsninger omfatter alt fra lydabsorberende loft- og vægpaneler til specialtilpassede indkapslinger, der effektivt reducerer støj og forbedrer akustikken. Vi sikrer, at vores løsninger opfylder alle gældende arbejdsmiljøkrav og tilpasses dine specifikke behov.

Fordele ved indendørs støjdæmpning:
- Forbedret koncentration og produktivitet
- Reduceret stress og træthed blandt medarbejdere
- Bedre kommunikation og samarbejde
- Overholdelse af arbejdsmiljøstandarder

Kontakt BL Støjisolering i dag for at lære mere om, hvordan vores indendørs støjdæmpningsløsninger kan forbedre dit arbejdsmiljø på https://stoej.dk/. Ring til os på telefon (+45) 59 45 10 84 eller send en e-mail til bl@stoej.dk. Lad os hjælpe dig med at skabe et mere behageligt og produktivt arbejdsmiljø, inspireret af vores case hos Novozymes!

BL Støjisolering A/S
Tåstruphøj 40
4300 Holbæk
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12843836
P nummer: 1000455131

Send til en kollega

0.047