23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget komponentlevetid med Uddeholm Tyrax ESR

Uddeholm Tyrax ESR er mest kendt for sine fantastiske egenskaber i plaststøbeindustrien, men hvis man kigger nærmere på stålets egenskabsprofil, er det også meget velegnet til komponenter. Uddeholm Tyrax ESR er især interessant, når det gælder hårdt belastede komponenter i udsatte miljøer. Det skyldes, at stålet kan opnå en hårdhed på op til 60 HRC, hvilket bidrager til en høj styrke. Derudover har Uddeholm Tyrax ESR også høj korrosionsbestandighed samt god sejhed og duktilitet.

FØDEVAREINDUSTRIEN
Til eksempel benyttes Tyrax ESR i fødevareindustrien. Fødevareindustrien stiller høje krav til de materialer, der bruges i produktionsudstyret, da de ofte udsættes for forskellige ætsende stoffer, slid og belastninger, der før eller siden begrænser produktionen og medfører øget vedligeholdelsesarbejde.

I mange tilfælde, hvor fødevarer er i direkte kontakt med stålet, kræves det, at materialet er fødevaregodkendt. Uddeholm Tyrax ESR er certificeret i henhold til Normpack, hvilket gør det fuldt ud godkendt til brug ifm. både tørvarer, væsker, syrer, alkohol og fedt.

Få yderligere information om Uddeholm Tyrax ESR og læs hvordan en af vores kunder inden for kødindustrien formåede at øge levetiden på en komponent med 300% 

voestalpine HPM Denmark A/S
Kokmose 8
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64093118
P nummer: 1002183138

Kontaktperson

PS
Per Stamp
Sales & Business Development Manager
+45 24606282 per.stamp@uddeholm.dk

Send til en kollega

0.055