23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Priess A/S i Vinderup valgte Sames Kremlin Cyclomix® EVO 2k anlæg fra scanOtech

Introduktion af det banebrydende 2K -blandingsudstyr, Sames Kremlin Cyclomix® EVO fra scanOtech - var det indlysende valg for Priess A/S i Vinderup da de skulle opgradere Deres 2K maleanlæg! Sames Kremlin nye innovative 2K udstyr Cyclomix® EVO er den perfekte løsning til præcisionsblanding, tidsbesparende effektivitet, brugervenlig design og holdbarhed.

Hos Priess A/S er innovation og effektivitet kernen i alt, hvad vi gør udtaler Produktionsleder Pelle Jørgensen. Derfor har vi valgt Sames Kremlin Cyclomix® EVO fra scanOtech som vores go-to-løsning til alle vores 2K-blandingsbehov.

Den brugervenlige grænseflade og intuitive Cyclomix® EVO kontroller gør det let for vores team at betjene og vedligeholde udstyret med minimal træning. Dette betyder mindre nedetid og mere produktivitet for Priess A/S.

Produktionsleder Pelle Jørgensen tilføjer at det er meget sigende for brugervenlighed hvor godt malerne har taget imod det nye anlæg. Det er ikke givet at medarbejdere med høj anciennitet tager godt imod store forandringer så det siger meget om hvor nemt det er at betjene og hvordan resultatet bliver.

Og jeg må sige at scanOtech leverer fremragende kundesupport og service, hvilket sikrer, at vi har den hjælp, vi har brug for, når det er nødvendigt. At vide, at vi har en pålidelig partner, der bakker os op, giver os ro i sindet og tillid til vores valg. Han forsætter med at samarbejdet indtil videre har været forbilledligt. Jeg er meget tilfreds med support og service.

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din overflade.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 vi står klar med den nødvendige Know-How, det rigtige udstyr og de innovative idéer til at guide dig sikkert igennem forløbet fra start til finish.

                                                Du mærker forskellen - også efter handlen

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032