23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udnyt de stille tider og investér i automation

Toget buldrer ikke frem på samme måde, som det har gjort de sidste par år. Men stille tider bør ikke afholde dig fra at investere i automation. Tværtimod. For investerer du nu, er du klar, når det igen buldrer af sted – også selv om du har svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft.

I en tid med udfordringer såsom mangel på arbejdskraft og stille tider i produktionen, er det fristende at holde sig tilbage med investeringer. Men hos BILA mener vi, at dette er det perfekte tidspunkt til at investere i automation.

Investerer du nu, er du nemlig klar, når toget igen buldrer af sted. Det gælder især, hvis visse stillinger er svære at besætte. 

Ét område, hvor mandskab er en mangelvare er stillinger med tunge, gentagne maskinpasningsopgaver, som fx CNC, kantpresning, sprøjtestøbning eller svejsning. 

Her kan du i stedet ’ansætte’ BILA RoboPower.

BILA RoboPower er en standardiseret og flytbar robotcelle til maskinbetjening. Robotcellen er yderst fleksibel, og den kan flyttes rundt i produktionen efter behov – og så er den ideel til produktioner med behov for en hjælpende hånd til en yderst konkurrencedygtig timepris.

RoboPower kan

  • køre ubemandet efter arbejdstid og forberede komponenter til næste dag. På den måde udnyttes CNC-maskinerne flere timer, hvilket kan give en tilbagebetaling på helt ned til 6 måneder
  • nemt flyttes mellem dine maskiner
  • hurtig indkøres og være klar til produktion på 20-30 minutter, når du flytter den til en ny maskine. Og så tager det kun 5-10 minutter at omstille den til nye emner

Se, hvordan du sikrer optimal udnyttelse af dine maskiner her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047