23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Humlum A/S sikrer driften i mange år med en Kawasaki Upgrade

Vil du fremtidssikre din produktion med en driftssikker robot, der øger både kapacitet og produktivitet i din virksomhed? Så er det nu, du skal udskifte din gamle Kawasakirobot. Din nye robot kan være i drift inden for 24 timer – og vi klarer det gerne i weekender eller på helligdage, så din drift påvirkes mindst muligt.

Humlum A/S, en velrenommeret virksomhed i Vestjylland, har sikret sin drift i over to årtier med produktion af sprøde tarteletter. Siden 2010 har en Kawasaki-robot været en integreret del af produktionen og håndteret op til 500 tartelet-forme i timen. Men med tiden kommer behovet for fornyelse, selv for de mest pålidelige robotter.

Hans Pedersen, Vedligeholdelseschef hos HUMLUM A/S, forklarer: "Vi besluttede at opgradere til en nyere model for at holde vores drift på sit højeste niveau. Selvom den gamle robot fungerede fint, bar den tegn på slitage efter næsten 15 års døgndrift. For at sikre en stabil og sikker drift valgte vi at opgradere både robot og værktøj."

Installationen af den nye robot var hurtig og problemfri. På få dage blev den gamle robot udskiftet med den nye, og med nogle justeringer var Humlum klar til en problemfri opstart påskedag. Nu er virksomheden rustet til mange flere år med topkvalitet og sikker drift.

Den gamle robot er blevet returneret til lageret, hvor den vil blive ophugget og miljørigtigt bortskaffet.

Trænger din robot også til en opgradering? En ny robot kan øge produktiviteten med op til 20%, så hvorfor ikke sende den gamle på pension. 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062