23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren CPO styrker projektorganisation i Aalborg CSP

Den stigende interesse for den grønne omstilling, vedvarende energi og øget fokus på forsyningssikkerhed har resulteret i en øget ordretilgang. Som følge heraf styrker Aalborg CSP organisationen med en stærk profil indenfor projektstyring, ledelse og energitekniske anlæg.

Torben Knud Christensen tiltræder per dags dato i stillingen som Chief Project Officer (CPO) og vil fremadrettet have det overordnede tekniske ansvar for virksomhedens projekter på tværs af organisationen. 

Torben tiltræder fra en stilling som Vice President of TP Projects hos Bladt Industries A/S. Han har i tillæg hertil igennem en længere årrække beskæftiget sig med projektledelse og energiteknik hos henholdsvis Aalborg Energie Technik A/S, Aalborg Engineering A/S, Weiss A/S, Aalborg Industries (nu Alfa Laval Aalborg) og Aalborg CSP. Fra 2009-2011 fungerede Torben som projektleder på flere af Aalborg CSP A/S’ spanske energiprojekter, og det er derfor en gammel kending virksomheden nu byder velkommen tilbage. 

Foruden sin rolle som CPO vil Torben indgå i direktionen sammen med CFO, Rune Pedersen og CEO, Svante Bundgaard, og Aalborg CSP er hermed godt rustet til vækst i såvel Danmark som internationalt.

Vi byder Torben Knud Christensen velkommen til Aalborg CSP.

Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21142042
P nummer: 1004726853

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031