23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøjsgrossisten Diesella A/S med nyt rekordresultat

Diesella A/S kan endnu engang melde om et rekordresultat for år 2023, med en omsætningsfremgang på 21% sammenlignet med 2022. Bundlinjen følger ligeledes med, ved en fremgang på 17% til 21.260 mio. kr.

Værktøjsgrossisten Diesella A/S, der specialiserer sig i måleværktøj og rådgivning, kan se tilbage på et 2023, hvor de er lykkes med deres tiltag både i forhold til produktudvikling samt fokus på produktteknisk rådgivning. “Med fare for at gentage mig selv, så er det selvfølgelig et meget tilfredsstillende resultat, som endnu engang understreger at vi arbejder ud fra rette strategi, og lykkes med vores tiltag.” fortæller direktør Morten Petersen 

Specialistrollen er blevet cementeret
I et 2023, med et generelt mere afventende marked, er det lykkes for Diesella A/S at fortsætte deres vækstrejse. Årsagen til dette skal bl.a. findes i det fokuserede strategiarbejde omhandlende at være den fortrukne partner indenfor måleteknik. “Vi favner specialistrollen og har formået at forankre dette budskab hos vore kunder og samarbejdspartnere” fortæller Morten Petersen. Et prioriteret samarbejde med forhandlerne har således været med til at cementere rollen som specialister og de mærker en stigende interesse fra forhandlerne.

Forhandlerfokus 
Forhandlernetværket er det primære fokus for Diesella A/S. ”Vi har det rette setup til at bringe os videre” fortæller Morten Petersen og fortsætter ”det tætte samarbejde og den dialog vi har med vore forhandlere med fokus på vækstfremmende tiltag og være på forkant med markedets krav og forventninger skaber et stærkt fundament for den videre udvikling.”

Mod 2024
Vækstrejsen stopper ikke her for Diesella A/S, der med en ambitiøs 2030 strategi har mål om at fordoble omsætningen mod år 2030. 2024 byder således på forskellige tiltag, der skal tilsikre, at ambitionerne bliver indfriet. ”Vi har forsat fokus på at udvikle forretning 360°. Både ift. produktudvikling og dialog med vores forhandlere, men også internt så vi som organisation er rustet til vækst.” Det betyder bl.a., at der er investeret i en Diesella bil, der i et tæt samarbejde med forhandlere skal give onsite teknisk rådgivning og support til slutbrugerne. Derudover er der ansat en svensk sælger, som skal bearbejde det svenske marked I dybden. Internt i Diesella er der fokus på trivsel og udvikling. 2024 byder bl.a. på investeringer i IT opdateringer samt medarbejderudvikling med personlige udviklingsplaner, der skal understøtte den enkelte medarbejder, virksomheden og markedskrav.  

Diesella A/S
Værktøjsgrossisten Diesella A/S leverer et omfattende produktprogram indenfor måleværktøj, maskinbelysning, svejsetilbehør, magnetteknologi mm. primært til industri og autobranchen. Den familieejede virksomhed, etableret i 1943 med hovedsæde i Kolding, har selvstændigt kontor i Kina, samt samarbejdspartnere og agenturer fra Asien, Europa, Mellemøsten og USA.

Diesella A/S
Marsvej 20
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66726010
P nummer: 1002237217

Kontaktperson

Morten Petersen
Direktør
+45 76338886 mp@diesella.dk

Send til en kollega

0.032