23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MFH Boost til High Feed-fræsning med stor spåndybde

Med Kyoceras MFH Boost serie er du sikret en effektiv proces med spåndybder helt op til 2,5 mm i mange forskellige materialer. Samtidig kan du forvente en forudsigelig og lang standtid, der gør Boost-serien til en attraktiv og økonomisk fræser-løsning.

Når spånvolume og hastighed skal gå hånd-i-hånd med stabilitet og pålidelighed er MFH Boost en spændende løsning, som du bør kigge nærmere på. MFH Boost er en serie af effektive High Feed-fræsere, som har special-designede vendeskær med konvekse skær, der gør den anvendelig i en lang række applikationer med spåndybder helt op til 2,5 mm (Ap). MFH Boost er således det oplagte valg til blandt andet plan- og konturfræsning, spor- og helical-fræsning, ramping og plunging – hvor der skal fjernes meget materiale på kortest mulige tid.

MFH Boost serien er en ekstrem effektiv løsning i medium-skrub applikationer inden for generel bearbejdning, men er også meget velegnet til segmenter som automotive og aerospace fremstillingsindustrien, hvor der kræves en vedvarende, stabil og sikker produktion. Serien findes i dimensioner fra Ø22 - 80 mm (Z2-Z10), og du er sikker på en højeffektiv proces i materialer som stål, rustfrit stål og støbejern - men også varmebestandige legeringer som for eksempel titanium.

Fræsere i MFH Boost-serien fås som knivhoved, skaft- eller påskrunings-typer, der alle benytter samme slidstærke GM-skær, der er vendbare, og har 4 hjørner pr. skær. Det sikrer dig en økonomisk værktøjsløsning med lang og forudsigelig standtid, som er hurtig, alsidig og pålidelig, alt imens dine udgifter til skærende værktøjer kan reduceres til et minimum. 

MFH Boost med PSC-interface

Kyocera fremstiller en lang række spåntagende værktøjer til drejning, indstik og fræsning, som er kompatibel med ISO PSC-interface – C3, C4, C5 og C6.

Som noget nyt kan du nu også købe MFH Boost med ISO PSC-interface, der er et optag med polygoniske sider og dobbelte kontaktflader, som sikrer en jævn fordeling af kræfterne, og resulterer i øget centrering og stabilitet af værktøjet. Det betyder at du kan opnå flottere overflader, større gennemløb og forbedret standtid, når der sammenlignes med traditionelle systemer til optag.

Centrale fordele med MFH Boost

  • Øget spånvolume i forhold til konventionelle High Feed fræsere op til 2,5 mm (Ap) giver maksimalt gennemløb i dit eksisterende produktions-setup
  • Dobbeltsidet vendeskær med 4 hjørner sikrer lang og forudsigelig standtid, og bidrager dermed til at reducere dine samlede produktionsomkostninger
  • Wiper-profil på skærets sider minimerer trin ved gentagne konturfræsninger af emnet.
  • Omfattende line-up af fræser-typer, og dimensioner fra Ø22 – 80 mm, med anti-vibrations-design til effektiv bearbejdning i medium-skrub applikationer
  • Fræser-serien har et meget bredt anvendelsesområde i forskelligartede materialer, som for eksempel stål, rustfrit stål, støbejern og titanium som betyder at udgifter til skærende værktøj minimeres.

Få et godt tilbud på MFH Boost

MFH Boost-serien er en del af Kyocera Unimercos nye tilbudskampagne, og derfor kan du lige nu købe disse fræsere til særligt attraktive priser. Kampagnen gælder til og med 31. juli i år, og du kan se hele kampagnen her.

Ønsker du at høre mere om MFH Boost-serien eller hvordan de kan gøre en forskel i din produktion, skal du kontakte Kyocera Unimercos danske eksperter. Kyocera Unimerco tilbyder rådgivning i valget af det bedste værktøj til dit behov, og tilbyder også hjælp med implementering af løsningen, så du opnår det bedste udgangspunkt til en optimal proces.

Kontaktpersoner i Kyocera Unimercos Metal-division findes her.

Find flere informationer, som for eksempel skæredata og produktkatalog for MFH Boost, lige her.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048