23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant Danmark accelererer med grøn innovation: Nye elektriske minilæssere klar til drift

I en tid, hvor bæredygtighed bliver stadig mere centralt, har Avant Danmark netop kørt seks elektriske minilæssere ud til levering i solen, fordelt på de to modeller, e513 og e527

De første modeller i Danmark blev allerede leveret til de første kunder tidligere på måneden, og nu er endnu seks allerede klar til levering igen. Med nul emissioner og lavt støjniveau, markerer de en ny æra for miljøvenlige maskinløsninger i landbruget og på byggepladser – og med klassens største batteripakke, er løftet fra Avant Danmark, at der er rigeligt strøm til en hel arbejdsdag.


Jørgen Jensen, indehaver hos Avant Danmark, forklarer: "Interessen for vores elektriske minilæssere har været overvældende. Vi har både mange bestillinger og et stærkt lager af disse modeller klar til levering for at imødekomme den stigende efterspørgsel på grønne maskiner. Vi er faktisk det land i verden, der har bestilt allerflest – det siger lidt om, hvor stor efterspørgslen er i lille Danmark".


De nye 2024 modeller af Avants elektriske minilæssere, e513 og e527, er udstyret med forbedrede batterier kaldet "Avant OptiTemp". Disse lithium-ion batterier er produceret på samme fabrik som minilæsserne og designet til optimal drift under både meget lave og høje temperaturer takket være et innovativt væskekølingssystem. Batterierne tilbyder hurtig opladning og en betydelig kapacitetsforøgelse sammenlignet med tidligere modeller, hvilket placerer dem foran konkurrenterne i 2-tons kategorien.


Opladningstiderne varierer afhængigt af laderen, men der er mange muligheder. Maskinerne kan som noget nyt også lades via en almindelig type 2 lader, som bruges til elbiler. Disse knækstyrede minilæssere er særligt velegnede til indendørs arbejde i områder, hvor udstødningsemissioner og støj er uacceptable, såsom hospitaler, fabrikker, samt til udendørs arbejde i støjfølsomme områder som kirkegårde og boligområder.


Den øgede interesse for elektriske maskiner afspejler en bredere bevægelse mod mere bæredygtige og omkostningseffektive løsninger i industrien. "Det er fascinerende at se, hvordan markedet reagerer så positivt på vores grønne initiativer. Vores maskiner er ikke kun grønne i den bogstavelige forstand af farven, men også set med de bæredygtige briller på," tilføjer Jørgen Jensen med et glimt i øjet.


Med fortsat fokus på innovation og bæredygtighed er Avant Danmark godt positioneret til at føre branchen ind i en mere miljøvenlig fremtid. Med Europas største showroom med nye og brugte minilæssere beliggende i Låsby, er muligheden rig for at se de nye elektriske læssere i levende live, hvis lysten skulle opstå til dette.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.094