23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På REA drejer og fræser vores maskiner som en velolieret cykelkæde - altid klar til at køre!

Du kan få dine komponenter serieproduceret hos REA. Med vores 140 CNC-maskiner har vi kapacitet til enhver opgave.

Er din virksomhed på udkig efter kvalitetsorienterede komponenter til din branche? Vi er på REA dedikerede til at imødekomme behovene i forskellige sektorer og industrier. Med vores ekspertise og erfaring har vi etableret os som en pålidelig partner for virksomheder inden for en lang række brancher.

 

Vi er specialiserede i fremstilling og levering af komponenter i forskellige materialer såsom stål, metal, plast og aluminium, der anvendes bredt på tværs af forskellige industrier. Gennem årene har vi opbygget en stærk position som den foretrukne underleverandør til en bred vifte af emner. Vores globale rækkevidde strækker sig til omkring 35 % af vores produktion, som eksporteres til lande som Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Indien og Mexico - og vi stræber efter at udvide vores tilstedeværelse yderligere.

Uanset om du opererer inden for bilindustrien, medicinsk udstyr, luftfart, elektronik, eller en anden sektor, kan vi skræddersy vores maskiner til dine behov.

 

Ønsker du vores hjælp til dine dreje-/fræsedele, så send os endelig en mail på mail@rea.dk. Vedhæft gerne dine tegninger, som du ønsker et tilbud på.

Information om maskinliste og kompetencer findes på vores hjemmeside www.rea.dk, samt relevante kontaktpersoner.

REA automatdrejning ApS
Industrivej 2
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49161328
P nummer: 1001927737

Kontaktperson

PN
Peter Nielsen
Direktør
+45 64822006 pn@rea.dk

Send til en kollega

0.065