23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brandalarmen gik i gang hos CERTEX Danmark A/S i Vojens

Indsatslederøvelse koordineret af Brand og Redning Sønderjylland og Beredskabsstyrelsens Tekniske skole

Da brandalarmen gik i gang hos CERTEX Danmark A/S i Vojens var der heldigvis ikke fare på færde. I stedet var en indsatslederøvelse godt i gang, koordineret af Brand og Redning Sønderjylland og Beredskabsstyrelsens Tekniske skole.

Vores personale fra både kontor-, lager og produktion fulgte evakueringsplanen og tropperne blev hurtigt samlet udenfor.

En simuleret brand var i gang ved vores lagerbygning og (efter planen) manglede vi en medarbejder ved optælling. Vedkommende blev hurtigt fundet og bragt i sikkerhed af redningsfolkene. Der foregik også en ”anholdelse” af personen man mistænkte for at have påsat branden.

Ved et uheld, havde en medarbejder væltet en dunk med 50 liter fortynder, hvilket skabte et fiktivt kemikalieudslip, der ligeledes skulle håndteres af beredskabet som en del af øvelsen.

Efter en spændende halv times tid i forårssolen kunne vi vende tilbage til arbejdet.

Ved øvelsen var der bl.a. fokus på opgaverne redning og evakuering, mange tilskadekomne og samarbejde mellem flere indsatsstyrker.

CERTEX Danmark A/S fik ved denne lejlighed afprøvet vores egen interne beredskabsplan med evakuering, alarmering og miljøuheld.

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049