23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Motor- og gearløsninger til landbrug

Hos GCM leverer vi også elmotorer og gear til landbrug og landbrugsudstyr, der er specielt designet til at håndtere de særlige forhold i lige netop denne industri.

Hos GCM leverer vi også elmotorer og gear til landbrug og landbrugsudstyr, der er specielt designet til at håndtere de særlige forhold i lige netop denne industri.

Motorerne er modstandsdygtige over for både støv, snavs og skiftende vejrforhold. Derudover er de beskyttet mod kondensvand og sprøjtning, hvilket sikrer en pålidelig og holdbar ydeevne under alle forhold.

Vores langtidsholdbare drivløsninger med lav vedligeholdelse kan anvendes i alt lige fra høstmaskiner til gødningsspredere. 

Motor og gearløsningerne er især ideelle til:

  • Såmaskiner: Perfekt til kørsel af doseringstromler, kørespor, sektions- eller rækkestyring. Det teknisk kompakte og robuste design gør, at udstyret kan være mindre og dermed undgår man dyre nedbrudsperioder.

  • Høstmaskiner: Særligt velegnede til justering af ruller, knive eller glideelementer. Løsningerne er ekstremt slidstærke med et højt drejningsmoment, og de vil fortsætte med at køre selv på ældre høstmaskiner.

  • Gødningsspredere og vinterspredere: Ved at mindske motoren er det muligt at anvende flere motorer med begrænset samlet effekt. Et optimalt design der er tilpasset opgaven, vil betydeligt reducere omkostningerne.


Se vores store udvalg af elmotorer, gear og styringer på vores hjemmeside her.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 74 42 18 64 eller via mail på info@gearcentralen.dk så finder vi sammen den bedste løsning til din applikation. 

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13127093
P nummer: 1000505094

Kontaktperson

Ko
Kontakt os
Marketing og SoMe
+45 74 42 18 64 info@gearcentralen.dk

Send til en kollega

0.047