23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejder du med møbler eller interiør i træ? Så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD

SWOOD er en integreret løsning i SOLIDWORKS, designet til træmøbler og interiør. Det tillader brugere at tegne og samle alt fra paneler til beslag og skuffeskinner direkte i SOLIDWORKS og konfigurere dem til møbler i SWOOD Design. Med en intuitiv brugergrænseflade kan brugere hurtigt optimere og ændre materialer i deres designs. SWOOD er ideelt for dem, der arbejder med træmøbler og interiør. Læs den fulde artikel på vores blog for at udforske SWOOD's mange funktioner og se en videoserie om oprettelse af møbeldele.

Optimer dit Træmøbeldesign med SWOOD

Er du involveret i udvikling og design af træmøbler? Så bør du tage et kig på SWOOD, en komplet løsning integreret i SOLIDWORKS, der gør det nemt at skabe, ændre og samle møbler og interiør i træ.

SWOOD er kendt for sin intuitive brugergrænseflade, der gør det hurtigt at optimere og ændre materialer i designs. 

For at lære mere om SWOOD og dets mange funktioner, herunder SWOOD Design, SWOOD CAM, og SWOOD Nesting, samt for at se en videoserie om oprettelse af møbeldele, vil vi opfordre dig til at læse denne artikel på vores hjemmeside. Her finder du også detaljerede trin-for-trin instruktioner og eksempler på, hvordan SWOOD kan hjælpe med at optimere dine træmøbelprojekter.

Så hop over til vores blog, og dyk ned i verdenen af SWOOD for at optimere dit træmøbeldesign og øge din produktivitet!

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Nils Skott Andersen
Area Sales Manager
+45 31 31 16 38 nsa@edge-team.com

Send til en kollega

0.031