Axelents unikke håndbog i maskinsikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Axelent Denmark

Vi lagde et hint eller to om Safety Book og nu er den her endelig! Axelents unikke håndbog i maskinsikkerhed har forladt trykken.

Axelent Safety Book vejleder læseren i junglen af  love, bestemmelser, EU-direktiver og krav. Bogen  omhandler også de certifikater og etiketter, som er  vigtige at se efter. 

Forfatteren, Matthias Schulz, 

er ekspert i maskinsikkerhed. Schulz er en uafhængig  maskinsikkerhedskonsulent, der samarbejder i et joint  venture med Axelent AB, Sverige og Axelent GmbH,  Tyskland. Han har arbejdet som konsulent i branchen for  maskinteknik i Tyskland, Østrig og Schweiz siden starten  af 90'erne. Schulz afholder ofte undervisningskurser i  disse lande, og hans kurser og bøger har lært tusindvis  af ingeniører om risikovurdering, maskinsikkerhed og  teknisk dokumentation. 

Denne unikke bog er oversat til 6 sprog 

Til at starte med vil Axelent Safety Book være tilgængelig  på engelsk, fransk, hollandsk, spansk, svensk og tysk.  Du vil ikke kunne bestille eller downloade bogen. Den  eneste måde er at arrangere et møde med en af vores  salgskonsulenter. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Axelent Denmark

Kävsjövägen 17
Box 1
330 33 Hillerstorp
Sverige
Axelent Denmark

Send til en kollega

0.097