23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er en automationsløsning lig med en standardløsning?

Der findes ikke to virksomheder, der er ens, så det skal automationsløsninger selvfølgelig heller ikke være.

Der er selvfølgelig grænser for, hvordan en CNC-maskine eller en robot kan se ud, så lige på dét punkt er de fleste ren standard. 

Men det vigtige – interaktionen mellem de enkelte komponenter – skræddersys altid til din virksomhed. Så derfor er en automationsløsning på ingen måde en standardløsning.

Læs om mulighederne for automationsløsninger i industrien her

Tag som eksempel den automationsløsning, som Gibotech har leveret til Dolle – producent af loft- og hemsetrapper samt tilbehør.

Omdrejningspunktet for automationsløsningen er CNC-maskinen; en maskine, der er selvfølgelig er valgt, fordi den passer til Dolles produktionsbehov og -metode og lever op til de krav, de har til en sådan maskine. Der er altid flere forskellige CNC-maskiner at vælge imellem – selv inden for den samme type materiale – hvor de adskiller sig på de tekniske specifikationer. Derfor kan der helt sikkert også findes en CNC-maskine til dit produktionsbehov.

Se alle CNC-maskinerne hos Gibotech her

CNC-maskinen hos Dolle bliver betjent af en robot. Deres samarbejde er programmeret, så det passer til det flow, der er i produktionslinjen. Robotten oplægger og nedtager emner ved CNC-maskinen, så den manuelle proces er fjernet.

Rullebaner sørger for hele tiden at ”fodre” robotten med emner, den kan lægge op på CNC-maskinen. Og de kører de bearbejdede emner væk igen, når robotten har palleteret dem.

Så selvom CNC-maskinen, robotten og rullebanerne er standardløsninger, så er den måde, de arbejder sammen på og håndterer emnerne, unik for lige netop Dolle. På samme måde vil en automationsløsning til din virksomhed være unik tilpasset jeres behov – uanset, hvordan den skal sættes sammen. 

Vil du vide mere? Så kontakt Henrik Thomsen, der er Gibotechs Product Manager, CNC. Han kan kontaktes på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047