23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dahlitech A/S går fremtiden i møde med nye teknikker og certificeringer.

Med øget fokus på miljø, kvalitet og effektivisering har Dahlitech A/S netop implementeret lasersvejsning, samt fornyet flere certifikater. Alt dette for at stå stærkere i fremtiden, samt at leve op til forventningen fra kunderne.

Lasersvejs teknologi
 
Lasersvejsning har med sine fordele vendt op og ned på hvad man kan med svejsning. Det er en revolutionerende teknologi der sætter sit præg, på fremtidens forventninger til svejsning.
Nu har Dahlitech A/S implementeret teknologien og tilbyder dermed øget effektivitet, millimeter præcision til kunderne og bedre arbejdsmiljø til medarbejderne.
 
Fordele for Dahlitech A/S
 
Dahlitech A/S kan tilbyde hurtigere svejsningsarbejde ifht traditionel svejsning, knivskarp præcision og de mange timer medarbejderne normalt bruger under ofte ubekvemme forhold er mindsket. Traditionel svejsning kan være forbundet med menneskelige fejl, samt større udledning af ozon, dette er også fortid. At implementere lasersvejsning i virksomheden er ren win win. De miljømæssige fordele ved lasersvejsning går hånd i hånd med de andre miljømæssige tiltag, samt certificeringen ISO14001. Derudover er effektiviseringen og kvaliteten ved at benytte laserteknologi også en del af strategien iht ISO9001.
 
Fordele for kunderne
 
Laserteknologien kommer helt til sin ret med lasersvejsning. Præcision helt ned til millimeter, forfinede svejsninger giver flere muligheder og et mere æstetisk eksteriør. Det er mere effektivt og dermed mere økonomisk, derudover er mindskningen af ozon udledning en fordel som også tæller i kundernes klimaregnskab.
 
Kompetencer i huset
 
I svejsehallen har Dahlitech A/S, Michael som har helt styr på teknikken i lasersvejsning. Han har udviklet sig til at være yderst kompetent og fagligt dygtig på området. ”Det giver os som ledelse noget at være stolte af, når medarbejderne viser interesse for at udvikle deres kompetencer og dygtiggøre sig i nye metoder. Vi ser frem til at endnu flere kunder får øjnene op for de muligheder der ligger i lasersvejsning. Vi er klar til at råde og vejlede, og viser gerne mulighederne frem.” Søren Dahl Larsen, Adm. Direktør Dahlitech A/S.
Michael selv fortæller om en svejseteknik der er hurtig at omstille sig til, samtidig med at det er meget tidsbesparende. Det handler selvfølgelig om opgaven, men lasersvejseren påvirker ikke emnet så meget, grundet den anderledes varmepåvirkning og det er muligt at lave mindre og finere svejsninger. Dog er maskinen stor og pladskrævende ifht co2 svejseren, håndtaget tungt og noget mindre fleksibelt. Michael håber på, at der som med alt andet, bliver bedre maskiner med mere håndterbare håndtag, efterhånden som teknologien og markedet udvikler sig.
For at være klar til en højere efterspørgsel på lasersvejsning, er flere i svejsehallen i gang med at dygtiggøre sig i teknikken, hvilket selvfølgelig også indebærer udvikling af lærlingene i virksomheden.
 
Vi tilbyder selvfølgelig også stadig traditionel svejsning, hvor vi netop har fornyet vores EN1090-2 EXC3 certifikat.
 
Certificeringer
 
Det nye år har budt på fornyelse af vores ISO9001 og ISO14001 certificeringer. Gennem et par dage var KF17 ApS i huset for at bistå Force Certification med fornyelserne. Dahlitech A/S har nu været certificeret godt et år og de nye redskaber giver en daglig opmærksomhed på det at arbejde efter de miljøforhold, kvalitets og effektiviseringsambitioner der er virksomhedens mål, at øge den opmærksomhed der skal være omkring miljøpåvirkninger, effektivitet og kvalitet og løbende have fokus på de forbedringer der kan bidrages med.
Med ISO9001 arbejdes der i ledelsen aktiv med kvalitetssikring, optimering af produktionen og der arbejdes hele tiden på at øge effektiviteten således der opnås mere konkurrencedygtighed på markedet. Helt praktisk er implementeringen af lasersvejsning et direkte resultat af dette.
 
Fornyelse af ISO9001 og ISO14001
 
Over to dage blev virksomheden gennemgået, de tiltag der blev sat i værk ved begyndelsen af certificeringerne, blev vurderet og alt i alt endte det med at Dahlitech A/S generhvervede begge certifikater, til stor glæde for hele virksomheden.
 
Miljømæssige tiltag
 
I forbindelse med forberedelsen til certificeringen ISO14001 fik Dahlitech A/S faglig assistance fra Thomas Hjort, Prolution, der kunne hjælpe med at lokalisere de steder, hvor der helt konkret ville være mulighed for miljømæssige optimeringer. I den forbindelse blev alle lysarmaturer skiftet til LED, der er blevet indkøbt en ny truck på el, taget skiftet og der blev indlagt fjernvarme hvor det har været muligt i stedet for det gamle oliefyr, sensorer på lys på mandskabsområder som badeværelser og kantine. Alt dette kunne hurtigt tjenes hjem i det samlede klimaregnskab, som blev fremlagt i slutningen af sidste år. ”Det giver en ro og et forretningsmæssigt overskud, at vide at vi bidrager til vores og vores kunders supplychain/værdikædes, samlede resultater i klimaregnskabet.” Søren Dahl Larsen, Adm. Direktør.
 
Garanti for kunderne
 
”Vi har altid arbejdet efter devisen at vi: - gennem arbejdsglæde og faglig udvikling udfører vores opgaver med høj grad af kvalitet og faglig stolthed. At vi sætter en ære i at overholde gældende aftaler og respekterer den tillid der bliver os vist og at vi altid leverer et godt håndværk til byggeri og industri. Det bliver vi ved med og samtidig at kunne levere til den rigtige pris ved at effektivisere og holde os opdateret på nyeste metoder i faget.
Mange af vores kunder har benyttet sig af vores kompetencer og ekspertise gennem godt 20 år, det gør de, fordi vi vil være deres foretrukne samarbejdspartner og er forandringsvillige, økonomisk attraktive, holder os opdateret på nyeste teknologier og har en opdateret maskinpark med kompetente medarbejdere.
Det giver også vores kunder en sikkerhed for, at vi ikke belaster deres klimaregnskab og derved kan være en fremtidssikret og miljømæssig bevidst leverandør.” Søren Dahl Larsen Adm. Direktør.
 
 
Fordele for Dahlitech A/S
 
”At vælge at blive certificeret iflg. ISO9001 og ISO14001 handler ikke kun om at have et fint certifikat hængende på væggen, det handler i høj grad også om at komme ud af boblen, tænke ud af boksen, hvilket er sundt for enhver ledelse. For at være blandt de bedste, må og skal der også ageres ud fra at, miljø og kvalitet i dag går hånd i hånd og det forventes på markedet at vi har fokus på at udvikle os som virksomhed og lever op til de krav der stilles hos kunderne.
Det er heller ikke en dårlig forretning at effektivisere, udvikle medarbejdere og sikre fremtidige forespørgsler fra kunderne. Vi trives med at være på forkant, både maskinelt og med vores kompetencer i huset.” Søren Dahl Larsen Adm. Direktør.
 
Kontakt Dahlitech A/S for at høre mere om hvad de kan gøre for jer. www.dahlitech.dk

Dahlitech A/S
Kertemindevej 48
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32777597
P nummer: 1015875395

Kontaktperson

SDL
Søren Dahl Larsen
Direktør
+45 87101623 sdl@dahlitech.dk

Send til en kollega

0.047