23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det må du ikke gå glip af! 

Kom og besøg os i vores stand B01:26, hvor du vil opleve en hel verden af hurtige, fleksible og brugervenlige CNC-fræsemaskiner.  Vi fræser og fremstiller  - live hver dag under hele messen.

Udløber
24. september 2024

I vores stand på Elmia, Machine Tools 14.-17. maj, vil vi vise højhastighedsfræsemaskinerne DATRON neo, DATRON M8Cube med ToolAssist og selvfølgelig også den mere kraftfulde DATRON MXCube

Alle DATRON-maskiner i vores stand vil være udstyret med DATRONs brugervenlige software next.  Denne software er udviklet for at forenkle betjeningen så meget, at det ikke kræver nogen dybdegående operatørviden for at bruge en DATRON CNC-maskine. Det giver mange flere en indgang til en helt ny verden med CNC-fræsemaskiner. Brugergrænsefladen er bygget i et smartphone-lignende miljø, der gør det nemt for brugeren at følge de forskellige fræsetrin og tydeligt forstå, hvor på skærmen der skal klikkes eller markeres med fingeren. 

Kombination med software next og en DATRON CNC-fræsemaskine kan mange flere komme i gang med højhastighedsbearbejdning, og hele dette koncept appellerer til den yngre generation på en helt ny måde. DATRON CNC-fræsemaskiner er nemme at bruge, når det gælder om at spænde material fast, måle material og skifte værktøj i værktøjsveksleren. Det er også en meget renere arbetsverd, fordi den bruger et minimumskølesystem med ethanol i stedet for skæreolie. Den bliver derfor ikke snavset på samme måde i maskinen og intet på de færdige emner; ethanolen fordamper hurtigt, og emnet er klar til at blive brugt eller sendt videre til f.eks. anodisering. 

DATRON udvikler højteknologiske fræsemaskiner, software og fræseværktøjer. De fokuserer på at gøre maskinerne brugervenlige, robuste, vibrationsfri og energieffektive. DATRON er blevet kåret som en "Top 100-virksomhed" i Tyskland for innovation, og både DATRON M8Cube og DATRON neo har vundet Red Dot Award. Maskinerne er både udviklet og designet af DATRON AG, der er førende inden for CNC-maskiner til højhastighedsbearbejdning. 

Kom og oplev enkel, fleksibel og hurtig højhastighedsbearbejdning i vores stand B01:26. 
Hent din gratis billet her


SOLECTRO AB

www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047