23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vidunderet hedder TEADIT® 24SH

Vi har en PTFE pakningsplade med helt unikke egenskaber, som er særdeles populær blandt vores kunder. Vidunderet hedder TEADIT® 24SH, en pakningsplade fremstillet af 100% ekspanderet PTFE, kendt for sin enestående kvalitet, ultimative formbarhed og høje ydeevne.

Udløber
4. april 2025

 

ANBEFALING
Hør hvad Mikkel fra Landia har at sige om TEADIT® 24SH pakningspladen:

 ”Vi er imponerede over TEADIT® 24SH-pakningernes evne til at håndtere unøjagtigheder i flanger, mens de samtidig tætner godt selv under  varme og højt tryk - en markant forbedring ved blot at skifte til dette  materiale. Nem implementering har gjort TEADIT® 24SH til et fremragende valg for os”

Mikkel Frøjk – Mechanical Engineer | Landia A/S

PAKNINGSPLADENS UNIKKE EGENSKABER
Pakningspladen er ideel til enhver type flange og klarer sig godt over et bredt temperaturområde fra -240°C til 270°C. 

TEADIT® 24SHs fremragende formbarhed og fleksibilitet eliminerer behovet for at reparere mindre skader eller uregelmæssigheder på flangeoverflader.

Pakninger skåret af TEADIT® 24SH opretholder deres form under kompression, hvilket sikrer en pålidelig tætning af selv de snævreste flangeoverflader uden at påvirke medieflowet.

Installationen af TEADIT® 24SH er både hurtig og problemfri, og den kan let fjernes efter brug uden at efterlade spor.


GODKENDELSER VIDNER OM KVALITET OG PÅLIDELIGHED
TEADIT® 24SH
kommer også med en række godkendelser, der vidner om dens kvalitet og pålidelighed:

TA-Luft / Blow-Out-Test VDI 2200 / FDA 21CFR / USP Plastic Class VI / WRc / BAM / AREVA / EF 1935/2004


IDEEL TIL ET BREDT UDVALG AF INDUSTRIER 
Med sine unikke egenskaber er den ideel til en bred vifte af industrier:

  • Kemisk Industri: TEADIT® 24SH er ideel til brug i processer med aggressive kemikalier, på grund af dens enestående modstandsdygtighed over for kemikalier.

  • Fødevareindustrien: TEADIT® 24SH er godkendt til fødevareproduktion. Pakningens enestående kvalitet og fleksibilitet gør den særligt eftertragtet i denne industri.

  • Farmaceutisk Industri: I den farmaceutiske industri, hvor pålidelighed er afgørende, udgør TEADIT® 24SH et godt valg på grund af dens exceptionelle mekaniske styrke og holdbarhed under krævende forhold.

  • Energi- og Kraftværker: Med sin imponerende fleksibilitet sikrer TEADIT® 24SH en pålidelig tætning selv under svære driftsbetingelser. Det gør den ideel til brug i energiproduktionsfaciliteter, inklusiv kraftværker.

  • Olie- og Gasindustrien: TEADIT® 24SHs modstandsdygtighed over for kemisk aggressive miljøer gør den velegnet til olie- og gassektoren. 

  • Vand- og Spildevandsbehandling: Pakningspladens enestående modstandsdygtighed over for kemikalier samt dens langvarige holdbarhed kan også gøre den til det optimale valg i vand- og spildevandsbehandlingsanlæg.

STEFFCA er eneforhandler af TEADIT® 24SH i Danmark og Sverige.

 

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

RJ
Rene Jeppesen
Sales Engineer / Key Account
rene@steffca.dk

Send til en kollega

0.031