23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silent Tools™-drejeadaptere: den næste generation inden for vibrationseliminering

Forbedret performance og præcision ved indvendig drejning

Sandvik Coromant, der er specialist i skærende værktøjer, har opgraderet den vibrationsdæmpende mekanisme i deres Silent Tools™-drejeadaptere for at sikre endnu mere konsistent performance og forbedret overfladekvalitet ved indvendig drejning med lange udhæng. 

Baseret på vores omkring 50 års erfaring med at forhindre vibrationer, dæmper værktøjsholdersystemet Silent Tools™ fra Sandvik Coromant effektivt vibrationerne ved bearbejdning med lange udhæng. 

Nu har vi forbedret 37 cylindriske produkter i drejeadaptersortimentet (diameter 32–100 mm og 1¼–4 tommer),som er blevet udstyret med en opgraderet og forbedret vibrationsdæmpende mekanisme. 

"Den vibrationsdæmpende mekanisme er blevet væsentligt opgraderet sammenlignet med den tidligere generation af Silent Tools™-drejeadaptere", fortæller Åke Axner, Global Product Manager for Machine Integration-området hos Sandvik Coromant. "Den vibrationsdæmpende krop, der hidtil har krævet manuel finjustering, bliver nu kalibreret og samlet af en maskine. Denne automatisering sikrer et superpræcist og forudsigeligt frekvensområde, der passer perfekt til hver adapters tilsigtede udhæng og applikation. Det betyder, at Silent Tools™-drejeadaptere er mere effektive til at imødegå vibrationskræfter ved lange udhæng end nogensinde før." 

Takket være opgraderingen sikrer Silent Tools™-drejeadaptere nu bedre konsistens og gentagelsesnøjagtigheden i bearbejdningen uanset længde-diameter-forholdet, og det vil give et mere pålideligt og effektivt produkt. 

For at kunne sikre nøjagtigheden i opsætning og optimal værktøjstilstand fås de opgraderede drejeadaptere nu også med det nylancerede digitale kontrolinstrument Tool Status Checker. 

"Tool Status Checker er designet til problemfri overvågning af Silent Tools™-drejeadaptere på en Windows-tablet eller -computer", forklarer Axner. "Kontrolinstrumentet er kompatibelt med alle versioner af vores drejeadaptere. Det sættes bare på adapterens rillede låsekobling med den indbyggede magnet, så skal du bare downloade softwaren, og så er du klar." 

Med Tool Status Checkers funktion til indstilling af centerhøjden, er præcis opspænding garanteret hver eneste gang, og funktionen temperaturovervågning sikrer, at adapteren altid arbejder inden for det fastlagte temperaturområde. 

Axner påpeger en anden god funktion: "Det er nu muligt at sikre, at adapteren er aktiveret, før bearbejdningen påbegyndes. Takket være banketesten af Tool Status Checker med den medfølgende hammer er det nemt at sammenligne den nuværende opspænding med en tidligere, og så viser softwaren direkte, om du kan gå videre eller ej. Det er en funktion, vores kunder har sukket efter længe, og det glæder os, at vi nu kan give dem den."

Sandvik Coromant A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19430839

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.049