23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MES (Manufacturing Execution Systems) - Webinar serie i 3 afsnit

I samarbejde med Eltronic A/S præsenterer vi tre webinarer med fokus på Manufacturing Execution Systems, MES. Er din virksomheds produktion optimal? Kan din virksomhed øge effektiviteten i produktionen, blive mere fleksibel, spare penge og samtidig øge kvaliteten med eksisterende ressourcer? Lær mere om Manufacturing Execution Systems (MES) gennem tre informative webinars! Opdag fordelene ved digitalisering af produktionen og lær af kundecases.

🗓️ Dato: 9, 11 og 16. April 2024 
🕘 Tid: 09:00 - 10:00
🎙️ Sprog: Dansk
⏱️ Varighed: 1 time (inkl. spørgsmål og svar)

Vær med til MES-webinarer præsenteret af vores Endorsed Partner Eltronic A/S

Webinarerne er ikke af teknisk karakter, men giver en mere generel introduktion til området.

👥 Hvem bør deltage? Vi henvender os til dig, der har ansvaret for den operationelle del af produktionen og som gerne vil vide mere om, hvordan du kan bruge digitale værktøjer til at effektivisere din produktion. Webinarene er også interessante for dig, der arbejder med kvalitet, sporbarhed eller har en form for systemansvar for systemer tæt på produktionen.

Kender du nogen, der kunne have interesse? Del gerne! TILMELDING OG MERE INFO

🔍 9. april: Hvad er MES, og hvordan kan det optimere din produktion

I dette første webinar gennemgår vi den værdi en MES-løsning kan give i form af mere effektiv produktion, optimal udnyttelse af eksisterende ressourcer samtidig med at kvaliteten opretholdes og risikoen for manuelle fejl reduceres. 

Baseret på de trends, der påvirker forbrugeren, og som igen påvirker produktionen, har dagens fremstillingsindustri store udfordringer med at fastholde effektivitet og lønsomhed. Med en MES-løsning kan du imødekomme disse udfordringer og samtidig få kontrol over sporbarheden og sikre, at du overholder gældende love og regler samtidig med, at du bevarer eller øger kvaliteten.  Afslutningsvis giver vi tips til, hvordan du kommer i gang med et MES-system.


🔍 11. april: Sådan kommer du i gang med MES

I vores andet webinar gennemgår vi bedste praksis for implementering af et MES-system i virksomheden. Vi ser på nedbrydning af opgaven, standardisering af processer, der skaber engagement hos medarbejderne. Vi viser også, hvordan man sikrer en effektiv udrulning på en eller flere fabrikker og muliggør løbende forbedringer og videreudvikling.


🔍 16. april: Lær af andre virksomheders erfaringer med MES

I vores tredje webinar vil vi præsentere MES-initiativer hos andre kunder og deres rejse fra start til slut. Vi fortæller baggrunden for, hvorfor de startede, formålet med projektet, hvordan de kom i gang, valg af teknologi samt hvad de har fået ud af det.

Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod en mere effektiv produktion!

Kontakt AVEVA Select Scandinavia:  Ole Duch, Claus Sass Hvass

Kontakt Eltronic: Allan Møller Schmidt, Henrik Dybdahl

AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26000661

Kontaktperson

HL
Helen Lindros
Marketing & Communications Manager
+46 706316926 hlindros@scandinavia.avevaselect.com

Send til en kollega

0.032