23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En kerneopgave hos BS Specialslanger: Fleksible metalslanger i rustfrit stål til brintapplikationer

Fleksible metalslanger i rustfrit stål er det foretrukne valg til brintapplikationer, på grund af deres enestående egenskaber, der omfatter høj styrke, korrosionsbestandighed og fremragende ydeevne.

Fleksibilitet og holdbarhed i højeste klasse

Fleksible metalslanger fremstillet af austenitisk rustfrit stål er velegnede til både gasformige og flydende brinttjenester, selv under kryogene temperaturer, hvilket gør dem ideelle til et bredt spektrum af H2-applikationer. 

Det er afgørende, at alle komponenter, der er i kontakt med gasformigt brint, er modstandsdygtige over for det for at forhindre forurening. Derudover kræver valg af materialer fremragende kemisk resistens og evnen til at forhindre elektrisk ladning for at sikre en sikker og effektiv drift.

 

Optimeret design for sikkerhed og længere levetid

Fleksible metalslanger er omhyggeligt designet til at fungere inden for specifikke temperaturområder, og fittings er nøje afstemt for at matche dette. Det maksimale tilladte arbejdstryk (MAWP) for fittings skal være lavere end for slangen for at sikre driftssikkerhed. For at forlænge levetiden og beskytte slangesamlingen leveres der ekstra produkter som bøjningsbegrænsere, beskyttelsesslanger, slangesikringsgreb og beskyttelsespropper, der effektivt forhindrer snavsindtrængning og beskytter gevindet, når slangesamlingen ikke er permanent forbundet.

 

Vælg sikkerhed, ydeevne og omkostningseffektivitet

Når det drejer sig om brintapplikationer, er valget af de rette slanger af afgørende betydning. 

BS Specialslangers fleksible metalslanger, fremstillet af austenitisk rustfrit stål, tilbyder enestående fordele, der gør dem til det ideelle valg med hensyn til sikkerhed, ydeevne og omkostningseffektivitet. Virksomheden fortsætter med at levere skræddersyede løsninger, der opfylder de stigende behov inden for brintindustrien og fastholder sin position som en pålidelig partner for kunder.

BS Specialslanger A/S
Smedeland 14
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65822512
P nummer: 1004258063

Send til en kollega

0.048