23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer din produktudvikling med avancerede simulerings- og testløsninger fra Gunnar Haagensen A/S

Pålidelige løsninger, der kan forudsige ydeevnen af dine tætningssystemer er afgørende at have, inden de går ind i produktion.

Hos Gunnar Haagensen A/S, hvor vi har fokus på effektivitet og kvalitet, har vi skubbet grænserne for simuleringsteknologi og fysiske tests for at tilbyde vores kunder avancerede muligheder, der sparer tid, ressourcer og sikrer en overlegen produktkvalitet.

Simulerings- og testkapacitet på højeste niveau

Vores dedikerede tekniske afdeling har gennem de seneste år investeret betydelige ressourcer i udviklingen og forbedringen af vores simulerings- og testkapaciteter. Vi er stolte over at kunne tilbyde en bred vifte af services, der muliggør en omfattende evaluering af tætningsløsninger, før de går ind i den fulde produktionsfase.

Vores avancerede Finite-Element-Analyse (FEA) giver dig mulighed for at estimere nøjagtigt ydeevnen af dine tætningssystemer før produktion. Med fokus på polymer- og gummikomponenter udfører vi statisk strukturanalyse samt materiale- og kalibreringstests for at sikre, at dine tætninger opfylder de højeste standarder for ydeevne og pålidelighed.

 

Numerisk modellering og eksperimentel undersøgelse

Vores ekspertise inden for numerisk modellering giver dig dybdegående indsigt i tætningers dynamiske opførsel. Med tribologisk analyse, herunder vurdering af friktion, lækage og slid, sikrer vi, at dine tætningssystemer er optimeret til selv de mest krævende miljøer.

Vores topmoderne prøvestande muliggør omfattende eksperimentel undersøgelse af dynamiske tætningsløsninger under forskellige driftsforhold. Dette giver dig mulighed for at identificere potentielle svagheder og optimere designet, inden produktionen påbegyndes.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger

Vores erfarne ingeniører står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte tætningsløsning til din specifikke applikation. Hos Gunnar Haagensen A/S er vi dedikerede til at levere løsninger, der sikrer optimal performance under selv de mest udfordrende forhold.

Kontakt os i dag for at udnytte vores ekspertise og optimere din produktionsproces med avancerede simulerings- og testløsninger fra Gunnar Haagensen A/S.

A/S Gunnar Haagensen
Hejrevang 6
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16279595
P nummer: 1001071554

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031