23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå dyr kassation med Secos Nanojet-rivaler med optimeret spånkontrol

Secos Nanojet-rivaler i hårdmetal forbedrer spånkontrollen ved hjælp af et innovativt kølekanaldesign, der giver optimal spånafgang.

Det betyder, at du undgår at spilde penge på kassation, processtop og ægskader – samtidig med at du opnår bedre bearbejdningssikkerhed, emnekvalitet og standtid. 

Bedre kølemiddelflow giver bedre emner
Vigtige rivalbearbejdningsopgaver kræver værktøjer, der er stabile, sikre og forudsigelige.

Ved bearbejdning af bundhuller og gennemgående huller øger Secos Nanojet-rivaler i hårdmetal den dokumenterede ydeevne for Secos Nanofix-produkter med et innovativt kølekanaldesign, der forhindrer spånklemning og forbedrer bearbejdningsstabiliteten.

De nye værktøjers unikke design sørger for en kraftig og præcis stråle af smøremiddel, der rammer direkte på bearbejdningsområdet, så du opnår optimal spånfjernelse og standtid. 

Udover en stabil produktionsproces er du også sikker på, at Secos Nanojet-hårdmetalrivaler giver dig konstant skærehastighed og høj emnekvalitet.

Den alsidige serie af flerskærsrivaler fås i otte hårdmetalkvaliteter og med over 10 geometrier, og værktøjerne kan også bestilles i specialstørrelser og med specielle tolerancer.

Serien passer til alle præcisionsværktøjsholdere.
Rivalerne har tolerancer fra 10 µm til 15 µm  og giver en overfladefinish fra Ra 0,2 µm til Ra 1,2 µm.
Vi kontrollerer hver eneste Nanojet-hårdmetalrival og dokumenterer målt diameter, så du opnår en stabil ydeevne.

Ensartet præcision med hvert eneste værktøj
Mange brancher, herunder general bearbejdning og bil- og luftfartsindustrien, er afhængige af sikker og pålidelig oprivning for at undgå dyr kassation. 

Secos Product Manager Jean-Bernard Hantin påpeger, at producenterne er klar over, at forkert fremstillede eller fejlkonstruerede rivaler kan udgøre en risiko i produktionen af dyre emner.

”Nanojet-rivaler i hårdmetal sikrer både en omkostningseffektiv ydeevne og høj kvalitet og stabilitet,” tilføjer han.

Bestil specialværktøjer online
Secos Nanojet-rivaler i hårdmetal fås med standarddiametre og med specialdiametre ned til 1,461 mm.

Ved hælp af Secos online-værktøjskonfigurator MyDesign kan du bestille tilpassede værktøjer med samme stabilitet, pålidelighed og leveringstid som standardvarer.

Få mere at vide om funktioner og specifikationer for Secos Nanojet-rivaler i hårdmetalved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge secotools.com.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078