23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevaregodkendt Penetrantvæske Nu Tilgængelig!

NDTshop.dk introducerer banebrydende Fødevaregodkendt Penetrant-væske fra MR Chemie. Vi udvider vores produktudbud med lanceringen af MR 955 Penetrant og MR 81 Food Safe Dry Developer, designet specifikt til ikke-destruktiv testning (NDT) inden for fødevareindustrien.

MR 955 Penetrant (Eco-line) fra MR Chemie

Eco-line er ikke blot NSF registreret og fri for farlige stoffer, men udmærker sig også gennem sin miljøvenlighed og bio-nedbrydelighed.

En innovativ vandopløselig fluorescerende penetrant, der er ideel til alle metalliske overflader. Penetranten er klassificeret som Type I med følsomhedsniveau 1 ifølge EN ISO 3452:2, hvilke giver en høj grad af præcision i revnedetektion. 

Designet til at kunne afvaskes med vand og skylles direkte i afløbet efter brug.

Produktet, der viser revner ved gul fluorescens under UV-lys, er specifikt formuleret til at være miljøvenligt med et bionedbrydeligt bærermedium af glycerid, hvilket samtidig gør den miljøbæredygtig.

 

MR 81 Food Safe Dry Developer

Et hvidt tørt fremkalder-pulver, der fungerer i samspil med MR 955 Penetrant. Det er udviklet til brug i fødevareindustrien. Fremkalderen er formuleret i hht. EN 3452-1, og muliggør en nøjagtig visualisering af penetrantindikationer uden risiko for kontaminering af fødevareprodukter.

Denne produkt-duo giver en pålidelig og sikker metode til at identificere fejl og revner i produktionsudstyr, hvilket er kritisk for at opretholde høj produktkvalitet og fødevaresikkerhed. Ved at anvende disse løsninger kan virksomheder effektivt foretage NDT-inspektioner, i fuld overensstemmelse med fødevaresikkerhedsstandarder.

Læs mere på NDTshop.dk - eller kontakt os direkte på tlf.: 44 65 22 77, Email: eco@dndt.dk

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393
P nummer: 1013406290

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.031