23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kyoceras PR18-serie er næste-generations PVD-belægning til fræsning

Med PR18 har Kyocera Unimerco lanceret en helt ny PVD belægningsteknologi, som er en ekstrem slidstærk multilags-coating udviklet til vendeskær, som findes i en lang række velkendte fræser-løsninger.

Op til 2,5 gange længere standtid
Med Kyoceras innovative og ekstremt varmebestandige multilags nano-teknologi, kaldet MEGACOAT NANO EX, kan du forvente en forudsigelig og lang standtid, som er op til 2,5 gange længere, end det kendes fra konventionelle vendeskærsløsninger.

PR18-serien findes i tre forskellige nye typer, og er tilgængelige til de fleste fræse-løsninger fra Kyocera, som allerede findes i en lang række spåntagende virksomheder i metalindustrien. Med disse nye kvaliteter får du derfor mulighed for at opgradere de Kyocera-fræsere, som du allerede har, og kan på den måde effektivisere din produktion samtidig med, at udgifter til skærende værktøj reduceres. 

De tre nye kvaliteter i PR18-serien har forskellig hård- eller sejhed, men fælles for dem alle, er den enestående slidstyrke og modstandsdygtighed overfor varme og brud. Tilsammen giver det en forudsigelig og lang standtid, ved applikationer i både stål, rustfrit stål og støbejern.

PR18-serien

  • PR1810: Specielt udviklet til støbejern, og er baseret på Kyoceras unikke hårdmetalsubstrat, som giver enestående hårdhed og varmeafledende egenskaber, som dermed sikrer en stabil proces.
  • PR1825: Designet til stål, og sikrer en fremragende balance mellem hårdhed, sejhed og alsidighed, og er særligt orienteret imod slidstyrke.
  • PR1835: Stabilitets-orienteret og specielt udviklet til stål samt rustfrit stål, og har en enestående kombination af sejhed og stabilitet på grund af kernens substrat, som giver forbedrede varmeabsorberende egenskaber.

Den nye serie er kompatibel med Kyoceras nye såvel som kendte fræser-løsninger, som for eksempel knivhoveder til generel bearbejdning, konturfræsere, profilfræsere, planfræsere og High Feed-fræsere.

Eksempler på kompatible fræse-løsninger:

  • 90⁰/88⁰-graders knivhoveder (MA90, MEW, MEC, MECH, MFWN og MFSN88)
  • 45⁰/66⁰-graders knivhoveder (MB45 og MFPN)
  • Radius-knivhoveder (MRX)
  • High Feed-fræsere (MFH- og MFH Boost-serien).

PR18-serien er en del af Kyocera Unimercos aktuelle priskampagne, som gælder marts måned ud, og derfor kan du netop nu købe vendeskær med denne belægningstype til særligt attraktive priser. Du finder hele kampagnen her.

Hvis du vil vide mere om hvordan PR18-serien kan gøre en forskel i din produktion, eller hvordan Kyocera Unimercos danske eksperter kan hjælpe med at implementere løsningen hos dig, er du meget velkommen til at kontakte vores konsulent i dit område. Du kan også ringe til vores hovedkontor på telefon 97 14 14 11, eller sende os en e-mail.

Du finder produktkatalog med skæredata og meget mere om PR18-serien på vores hjemmeside, hvor du også kan læse om vores mange andre services, som for eksempel procesoptimering, ReNew-genopslibning, værktøjsafhentning, intelligent værktøjsstyring, måleteknik og kalibrering.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031