23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køb eller leje af generatoranlæg?

Lejer eller køber din virksomhed generatoranlæg? Se vores 3 råd virksomheder bør overveje når det kommer til indkøb af generatorer

Lejer din virksomhed generatoranlæg, fra projekt til projekt?

Det er nemt, hurtigt og praktisk at kunne leje et generatoranlæg inkl. service til hvert specifikt projekt. Man kan leje et anlæg med lige netop den effekt som man har brug for til hvert projekt. Dog bør virksomheder overveje deres behov for generatorer langsigtet og se hvad der giver mening for dem. 

Her er 3 grunde vi hører fra virksomheder som ikke vil købe en generator.

1. Høj indkøbspris – prisen kan afskrække for at købe pga. det højere engangsbeløb. I nogle tilfælde kan en generator faktisk være tjent ret hurtigt hjem.

2. Service er nemmere ved Leje – Når man Lejer betaler man ofte service igennem lejeaftalen og det er en af de store fortalere for at leje. Men hvis du ejer en generator, kan du også nemt lave en service aftale eller måske har jeres virksomhed selv teknikere, der kan stå for den regelmæssige service som reducerer omkostningerne.

3. Anskaffelse af generatoranlæg – Ofte ser virksomheder dette som en byrde, men man skal huske at generatoranlægget man køber, er et aktiv til virksomheden og man kan få penge for at sælge den igen. 

Har du kun brug for generatoranlæg i nogle få dage? I så fald kan det være fornuftigt at leje. Hvis din virksomhed derimod regelmæssigt bruger Diesel generatorer til forskellige projekter, kan det være en fordel at købe, da det kan bidrage til at reducere omkostningerne på lang sigt.

Der er selvfølgelig flere faktorer der gør om man vil leje eller købe og valget kan betyde mange tusindekroner til forskel. Hos West Diesel kan vi hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til dig og din virksomhed.

se vores udvalg af generatoranlæg fra 10 - 2500+ kVA her: https://westdiesel.dk/da/produkter/generator/ 

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.048