23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra tegnebrættet til Italien på én uge

Når det brænder på og der skal findes en hurtig løsning, er Gravlund Industrigummi god at have på speed dial.

En kunde gav en meget skarp deadline på udarbejdelse af en gummi-metalforbindelse. Fra tegningen blev modtaget på kontoret i Ballerup, til det færdige emne skulle leveres i Italien, var der én uge til rådighed.

Selv for en erfaren virksomhed som Gravlund Industrigummi, der har mere end 70 års erfaring med gummiproduktion bag sig, var det en opgave, som krævede mere end almindelig fleksibilitet og arbejdsindsats. 

På under en uge lykkedes det at fremstille en støbeform, foretage teststøbninger og kontrollere udfaldsprøver, inden det færdige emne kunne støbes i FDA-godkendt EPDM-gummi.

Det er et ekstremt eksempel som viser, hvad 100 procent kontrollerede processer og et stærkt netværk af underleverandører muliggør - ligesom dedikerede medarbejdere på den danske gummifabrik er garanti for hurtig, effektiv produktion i højeste kvalitet.

Næste gang, du har brug for en effektiv og fleksibel samarbejdspartner med årtiers ekspertise i gummiproduktion, er du velkommen hos Gravlund Industrigummi. Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.    
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047