23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vent ikke for længe: Halvdelen af pladserne er allerede booket til Induflex' plastseminar

Som teknisk plast bliver stadig mere populært som et alsidigt materiale til komponenter i industrien, stiger nysgerrigheden omkring de forskellige egenskaber, som de forskellige plasttyper tilbyder.

Med Induflex' kommende plastseminar den 17. april allerede halvbooket, er det nu tid til at sikre dig din plads og udforske potentialet i teknisk plast sammen med Induflex og de andre deltagere!

 

På seminaret vil vores specialister i plastløsninger udfordre fordomme og vise dig, hvordan teknisk plast kan skabe værdi på tværs af forskellige industrier. Du vil få indblik i forskellige plasttyper, deres egenskaber og innovative anvendelsesmuligheder. Derudover vil de dele vigtige design- og konstruktionstips, der kan styrke din forståelse for teknisk plast i dine konstruktioner.

 

Efter en spændende dag med indsigt og læring vil du også få en rundvisning af vores maskinpark, hvor du kan få en første håndsoplevelse med bearbejdningsmetoderne af teknisk plast til industrielle formål. Og ikke at glemme, der vil være en lækker frokost inkluderet, hvor du kan netværke med andre deltagere og vores team.

 

Så skynd dig at sikre din plads i dag ved at tilmelde dig via dette link. Tilmeldingsfristen er 1. april. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 17. april til en inspirerende dag.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.031