23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar Tid & Plads med SMC's Nye Innovative Flowregulator

SMC lancerer nu en innovativ flowregulator designet til at imødekomme alle applikationer som for eksempel maling, emballage og svejsning. Denne flowregulator er særligt velegnet til anvendelse i bil-, maskin- og fødevareindustrien.

Fordelene for maskinbyggere er en pladsbesparelse på op til 50%, færre slanger og kabler og reduceret installations- og cyklustid. Samtidig opnås en præcis og pålidelig styring af luftstrømmen, som ikke påvirkes af eksterne faktorer som kabelforhold eller udsving i tryk og temperatur.

Tag Kontrol


Flowet kontrolleres via et analogt indgangssignal til det ønskede niveau, hvor den avancerede flowregulator, IN502, automatisk tilpasser flowet til det korrekte niveau. Dette optimerer effektiviteten og fjerner behovet for manuel justering, samtidig med at det sikrer konsekvent flow uanset variationer i kabelforhold, tryk og temperatur. Ved at monitorere udgangssignalet kan brugere bekræfte, at flowet er stabiliseret på det ønskede niveau.
IN502 er også kompatibel med IO-Link, hvilket muliggør enkel seriel kommunikation, forbedret kontrol over applikationer, øjeblikkelig adgang til vigtige procesdata, nem ved installation og produktionsændringer, indbygget produktfejlfinding og standardiseret kabling.

 
Spar Tid & Plads

I mange applikationer skal flere produkter kombineres for at styre flowet, normalt en trykregulator og en flowsensor. Dette kræver en større installationsplads, hvilket går imod nutidens krav om mere kompakte maskiner.
For at eliminere dette problem kræver den nye IN502 ikke en separat flowsensor, hvilket sparer op til 50% af den plads, der kræves af separate flowsensor og elektropneumatiske regulatorer. Derudover er der kun brug for et enkelt kabel, og behovet for kabler eller forbindelser mellem flowmåler og regulator forsvinder. Resultatet er simpel og hurtig installation, selv i trange rum som f.eks. inde i armen på en robot i et malerværksted.
 

Reducer Cyklustider på dine Maskiner

Mens de fleste flowregulatorer typisk har lave anvendelige flowområder, understøtter SMC IN502 store flowhastigheder på op til 1000 l/min. Denne evne, kombineret med en hurtig responstid, giver brugerne mulighed for at drage fordel af betydelige cyklustids reduktioner.
"flowkontrol er en vigtig del af mange industrielle processer, lige fra maling og svejsning til fødevareemballage osv. Med den nye IN502 har vores brugere adgang til en flowregulator, der sparer plads, arbejdskraft, cyklustid og omkostninger, hvilket giver store fordele for maskinbyggere og produktions-/procesfaciliteter”, siger Magnus Karlström, produktchef for SMC.

 

Find produktet her

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047