23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En smuk gummiløsning til medicobranchen

Gravlund Industrigummi løser mange spændende opgaver for kunder i medicobranchen. Nogle gange får de endda en smuk slutning.

Et godt eksempel er fremstillingen af en eloxeret aluminiumsgriber til brug i medicoudstyr. I stedet for blot at sørge for gummibelægning af aluminiumsemnerne, håndterede Gravlund Industrigummi hele leverancen fra tegning til færdigt emne.

Det stærke netværk af underleverandører gør det muligt for den københavnske gummifabrik at styre processen fra start til slut. Således sikrede Gravlund Industrigummi, at både det eloxerede aluminiumsemne og støbeformene blev lavet præcis efter specifikationerne, så den efterfølgende vulkanisering af gummiet på emnerne gik problemfrit.

De færdige emner er næsten for pæne til at bruge i en produktion. Eloxeringen giver aluminiummet en flot, mat overflade, og som gummieksperter bliver man aldrig trætte af at se friskstøbt gummi. Kunden fik dog sine færdige emner til tiden.

Mangler du en solid totalleverandør til dit næste gummiemne? Tag fat i gummieksperterne ved Gravlund Industrigummi næste gang, du er i markedet efter en seriøs og fleksibel samarbejdspartner med årtiers ekspertise i gummiproduktion. Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031