23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hymatik tilbyder kvalitetsmaskiner fra UNIFLEX til dit slangeværksted

Hos Hymatik er vi certificeret UNIFLEX servicepartner og tilbyder UNIFLEX's maskiner og tilbehør af højeste kvalitet til slangeproduktion samt service, vedligeholdelse og reparation. UNIFLEX er kendt for deres vedligeholdelsesfrie systemer, der sikrer pålidelige resultater over tid.

Udløber
31. marts 2025

Hos Hymatik kan vi tilbyde et bredt udvalg af UNIFLEX’s maskiner og tilbehør af højeste kvalitet inden for kvalitetsmaskiner til slangeproduktion. Noget af det UNIFLEX er kendt for, er deres smørefrie systemer, som kræver minimal vedligeholdelse, forbliver rene og leverer et pålideligt og konsistent resultat over en lang periode, derudover får man med en UNIFLEX maskine altid god og pålidelig service med adgang til reservedele og tilbehør.

Som forhandler af UNIFLEX’s produkter, har Hymatik adgang til UNIFLEX’s produktprogram af maskiner og tilbehør. Deres produkter er ikke blot produkter, men de repræsenterer en investering til dit slangeværksted i højeste kvalitet og effektivitet, som lavere pålidelige og fremragende resultater. UNIFLEX’s produktkatalog, imødekommer forskellige krav, og skaber nye løsninger og muligheder der opfylder jeres behov til slangeproduktions-maskiner.

Som UNIFLEX servicepartner er Hymatiks medarbejdere uddannet til at reparere og lave service på UNIFLEX maskiner - både vedligeholdelse og reparation. 

Har I en UNIFLEX maskine der trænger til vedligeholdelse, service eller reparation så ring til os på +45 6312 8300 eller kom ind i vores butik og værksted på Hvidkærvej 27A, i Odense SV.

I kan også hurtigt og nemt købe jeres UNIFLEX maskine på vores webshop her!

 

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

KH
Kathrine Hauchrog
Head of Marketing
+45 54346392 kbh@hymatik.com

Send til en kollega

0.031